Zavar, hogy ha találkozunk apám nőket bámul. Ez normális?
Fiatal nő vagyok a huszas éveimben, apukám jövőre lesz 60. A kapcsolatunk átlagosnak mondható, nem kifejezetten bizalmi viszony, aminek meg vannak a maga okai, de nem is rémes. Én ezt elfogadtam. A szüleim elváltak évekkel ezelőtt, mind a kettő továbblépett.
Azt már többször megfigyeltem, hogy ha elmegyünk valahova pl.: kávézni akár apám stíröli az ott lévő nőket, akik sokszor akár korombeliek. Félreértés ne essék, nem bámul, nem tátott szájjal, nem proli módon hanem alapvetően kultúráltan csak a szemével, de én nőként mégis rögtön látom ha úgy van.
Illúzóim sincsenek, tudom, hogy ez a férfiaknál normális, természetes sőt valahol ösztönös, én is persze megnézem a pasikat diszkréten, ill. engem is meg szoktak mégis azt érzem, hogy amikor velem találkozik akkor nehogy már másokat stíröljön. Tudom, hogy nem kéne de zavar. Főleg, hogy sok esetben hozzám hasonló korú nőkről van szó és a társaságomban ezt kellemetlennek érzem.
Nem a figyelem miatt, hanem mert kellemetlennek érzem.
Ez normális?
Ja, szóval semmi gond akkor nem értem miert tetted fel a kérdést szóval nem vagy megelégedve a válaszokkal, mondjuk egy köszönöm bele fért volna hogy vettem a fáradtságot hogy megvalaszoljam ezt a kerdest
Ja akkor te csak azon aggódsz hogy nehogy valami fiatal kihasználja majd
Aha értem. Sok kellemes tovabbi kavezast kivanok!
Kérdező, ezzel magyon mellényúltál. Itt a gyakorin csak "szentek" vannak. Ha rajtuk múlna, visszavezetnék az inkvizíciót és a nyilvános megköpködést is.
(A primitív pórnépnek cirkusz kell. Régen boszorkányégetés, nyilvános akasztás, ma big brother, meg online megköpködhető emberek).
Ja nem 23 as, így a normális hogy megbámulja a nőket, mert ahogy mondta a lánya, egy ideje szingli ugye a papa es hat így normalis ugye hogy a fonnyadt zacskó telik nem?
Nem ürített egy ideje
Erre mar a lánya is rájött ugye.
Hat ezek mind szep normalis es guszta dolgok vegulis minden biológia, váratlanul megduzzad ez az es mi van akkor nem?????
Beduzzad egy szó, rákényszerít szintén.
Az ékezeteket is részben elvitte a kiscica.
Általában az ilyen szinten alluli helyesírású kommentek magukért beszélnek, és szépen árulkodnak arról, hogy melyik rétegnek van mindig ilyen sarkos véleménye.
A kedvenc mondantom: "nem baj ha latja a fiam hogy be duzzadt a nemiszervem"
Azért anyaként olyan öltözékkel egy kávézóba, hogy látja a fiad amint összefut a bugyidban a nyál, már eleve közszeméremsértés.
Tudtam én, hogy mindig az a leghangosabb, akinek vaj van a füle mögött. 🤣🤣🤣
Az én apám még valami cinkostársnak is gondolt engem, van hogy az utca közepén a semmiből nekiáll vihogni, ha kérdezem mi a baja, mutogatni kezd hogy nézzem már, mekkora segge van annak a nőnek/milyen öreg az a nő/milyen kövér az a nő - közben mutogat egy teljesen normálisan kinéző vadidegent, miközben ő full elhanyagolja magát, és 70 éves lesz. Rohadt gáz vele bárhova elmenni. Közben meg sorolja hogy ez meg ez a nő milyen bombázó, a legtöbbször kiderül hogy akire gondol épp csak betöltötte a 14-et.
Persze neki nem volt senkije miután anyám besokallt tőle, mióta felnőtt lettem, egyáltalán nem csodálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!