Normális az barátoknál, hogy személyesen csak egy-két havonta találkozunk egy-egy nap?
Figyelt kérdés
Tanulásra és/vagy munkára hivatkozva nagyon ritkán kerül sor arra, hogy ne csak cseteljünk, hanem rendesen, élőben beszélgessünk. Hiányolom őket, de hiába jelzem, hogy nekem ez így nem tetszik, úgy érzem, mintha nem érnék nekik annyit, hogy több időt szenteljenek rám annál, hogy pl lefekvés előtt visszaírnak valamit. Mert amúgy még az is ritka, hogy egyből visszaírnak, és folyamatosan beszélgetünk. Utána meg jön a bocsánatkérés.
És nem tudom eldönteni, hogy ez így okés-e, hiszen a felnőtt élet tele van elfoglaltságokkal. Amikor viszont találkozunk, akkor nem érzem, hogy nem szeretnek. Érdeklődőek, és meghallgatnak, csak hát ezt így gáznak érzem.
2021. nov. 17. 19:19
1/1 anonim válasza:
Ha korábban is ilyen időközönként találkoztatok általában akkor normális. (Normális a megszokottól nem eltérő.) [De egyre felgyorsultabb a világ és csak rohanás van egész nap. Azt veszem észre nem igen állnak meg az emberek hajszolják a pénzt és nem képesek megállítani azt a bizonyos "mókuskereket".] Ha meg korábban sűrűbben találkoztatok akkor szerintem jelenlegi vírushelyzet számlájára írható sok minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!