Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ha letörlök volt...

Szerintetek ha letörlök volt osztálytársat/évfolyamtársat facebook-ról utána ugye nem kérdezi meg miért töröltem? (Vagy ha személyesen találkozunk )

Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem is töröltek már le facebookról, nem kérdeztem meg miért csinálta. Sőt, pár év után ugyanaz lett a munkahelyünk is, megvan a véleményem róla.
2015. nov. 6. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
20%
Én olyan embereket szoktak törölni, akikkel nem egyezik az értékrendünk, magyarán baromságokat posztol, likolgat minden erkölcsi nulla ember által kipakolt képet stb. Én tuti rákérdeznék csak azért is, mert a normális értékrenddel rendelkezők közé tartozom és kíváncsi lennék az okára. :D Max azt mondja, hogy bunkó voltam vele, ami szokásom szóval elfogadom, de ha engem kérdeznének akkor letagadnám, hogy letöröltem kitalálnék valamit elvégre azt még sem mondhatom, hogy egy erkölcsi, tanulatlan suttyó vagy bas.om az anyádat. :D 22/f
2015. nov. 6. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Engem is törölt le olyan, aki eredetileg felvett, nem csináltam semmit pedig.

De sterintem néha a facebook hülyül.

2015. nov. 6. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én észre sem veszem, ha töröl valaki az ismerősei közül, mert amúgy is csak havonta nézek fel, egyáltalán nem fontos, hogy kinek vagyok az ismerőse valami oldalon. Ez a való életben semmit nem jelent.
2015. nov. 6. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is csak azért vettem észre mert az illetőnek szokása volt rendszeresen posztolgatni, aztán egy idő múlva feltűnt, hogy ezer éve nem jött tőle semmi.

(Kb 100 ember van a facebookomon, szóval nem volt nehéz észrevennem).

Akkor láttam, hogy nincs fent az ismerősöknél.

2015. nov. 6. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!