Gonosz dolog ha az osztályfőnökömet kitöröltem facebookról? De utána visszavettem barátnak
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 12:25
1/21 A kérdező kommentje:
Az egész úgy történt hogy nem kedvelem őt,ő se engem,ezért úgy gondoltam kitörlöm,de másnak nagyon nagy undorral nézett rám,gyűlölettel, majd gondoltam inkább visszaveszem barátnak,most rosszat tettem?
2015. márc. 17. 12:28
2/21 A kérdező kommentje:
ez még 2014-ben volt
2015. márc. 17. 12:33
3/21 anonim válasza:
Ha tanít év végén kiderül mikor megkapod a bizonyítványt... :P
4/21 anonim válasza:
Szerintem az osztalyfonokod beletojik, hogy baratod e vagy sem az F.B.-en.
Mi van, bunos vagy valamiben, hogy ugy erezted, hogy undokkal nez rad?
Amugy ha nem kedvelitek egymast, miert is voltatok egyaltalan 'baratok" az F.b.-en?
5/21 anonim válasza:
Nem hinném, hogy azért nézett rád undorral és gyűlölettel, mert kitörölted Facebook-ról. Simán csak nem kedvel
6/21 A kérdező kommentje:
Tudom hogy utál,de most mit csináljak,sok tanár utál
2015. márc. 17. 12:36
7/21 anonim válasza:
huha, kitorolted a facebookrol...
LOL.
garantalom neked hogy eszre sem vette.
8/21 anonim válasza:
"de most mit csináljak,sok tanár utál"
Viselkedj rendesen b...eg.
9/21 A kérdező kommentje:
De észrevette,mert másnak eléggé gyűlölet pofát vágott rám
2015. márc. 17. 12:38
10/21 anonim válasza:
Szerintem észre sem vette, hogy kitörölted Facebook-ról. Normális emberek nem ezt figyelik állandóan.
Amúgy is sejtem, hogy alapból te vetted őt fel... A tanárok nem szoktak ilyesmivel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!