Ha valaki megemlíti hogy xy sírt, milyen dolog utána megkérdezni, hogy mennyire sírt?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés zavarna titeket?2015. febr. 8. 10:44
1/3 A kérdező kommentje:
Miután elmondjátok neki hogy xy sírt ezért és ezért.
2015. febr. 8. 10:44
2/3 anonim válasza:
Elhagyott a barátnőm/barátom, nem sírtam utána nagyon, csak egy kicsit. Néha kicseppent egy könnycsepp, de nagyon kellett erőltetni. Vagy: úgy zokogtam utána, mint a záporeső. Szóval hülyeség azt fírtatni, hogy valaki nagyon sírt, vagy csak kicsit. Ha valakinek igazán fáj valami, akkor az nemcsak sírásban nyílvánulhat meg, hanem lelki szenvedésben, sírás nélkül is.
3/3 anonim válasza:
Engem minden kérdés zavar. Az is ha rólam kérdeznek másokat, meg az is, ha engem faggatnak másokról. Nem csak a sírással kapcsolatban, hanem az égvilágon mindennel. Ha valaki úgy gondolja, hogy valami rá tartozik a másik emberre, azt akkor el fogja neki mondani személyesen. Ha meg nem, akkor pedig tapintatlanság firtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!