Gonosz dolog ha az osztályfőnökömet kitöröltem facebookról? De utána visszavettem barátnak
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 12:25
11/21 A kérdező kommentje:
Már bocs de ő vett fel,mivel ő a tanár ,és a facebookra tölti fel a tananyagot.
2015. márc. 17. 12:52
12/21 anonim válasza:
Akkor meg basszus, te szerencsétlen, nem "barátok" vagytok a Facebook-on, hanem ott ad tananyagot!!
13/21 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy a barátom? tanárt írtam ,egyébként nem kell így beszélni velem
2015. márc. 17. 13:31
14/21 anonim válasza:
Ne haragudj, de veled nem lehet máshogy beszélni...
15/21 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenkivel lehet értelmesen beszélgetni,attól függetlenül hogy nekem estél,én normálisan fejeztem ki magamat,de tudomásom szerint ha facebookon viasszajelülsz valakit az barát,de persze attól még a tanárom
2015. márc. 17. 13:37
16/21 anonim válasza:
Elarulnad hogy hogyan vette eszre? Erdekelne.
17/21 A kérdező kommentje:
Gondolom a hozzám való viszonyulásáról vettem észre,mert másnap még jobban utált,és ki is mutatta mások előtt az utálatát
2015. márc. 17. 14:04
18/21 anonim válasza:
Talán annak az utálatnak van valami oka? (sanszos, hogy van, ha nem csak ő utál)
19/21 anonim válasza:
Én kirölötem 6-ban a felsős osztályfőnökömet. De kölcsönös volt az utálat, nem nagyon érdekelte. :"D Azóta sincs meg, pedig már végzős vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!