Zavar, hogy ha találkozunk apám nőket bámul. Ez normális?
Fiatal nő vagyok a huszas éveimben, apukám jövőre lesz 60. A kapcsolatunk átlagosnak mondható, nem kifejezetten bizalmi viszony, aminek meg vannak a maga okai, de nem is rémes. Én ezt elfogadtam. A szüleim elváltak évekkel ezelőtt, mind a kettő továbblépett.
Azt már többször megfigyeltem, hogy ha elmegyünk valahova pl.: kávézni akár apám stíröli az ott lévő nőket, akik sokszor akár korombeliek. Félreértés ne essék, nem bámul, nem tátott szájjal, nem proli módon hanem alapvetően kultúráltan csak a szemével, de én nőként mégis rögtön látom ha úgy van.
Illúzóim sincsenek, tudom, hogy ez a férfiaknál normális, természetes sőt valahol ösztönös, én is persze megnézem a pasikat diszkréten, ill. engem is meg szoktak mégis azt érzem, hogy amikor velem találkozik akkor nehogy már másokat stíröljön. Tudom, hogy nem kéne de zavar. Főleg, hogy sok esetben hozzám hasonló korú nőkről van szó és a társaságomban ezt kellemetlennek érzem.
Nem a figyelem miatt, hanem mert kellemetlennek érzem.
Ez normális?
Teljesen normális.
Vagy lemaradtam valamiről? Ma már a szépet megnézni is zaklatásnak számít?
Egyáltalán nem gondolom zaklatásnak:D Nem erről van szó. De gondoltam ez egyértelmű, hiszen le is írtam, hogy TUDOM, hogy maga a jelenség normális és, hogy én is megnézek férfiakat. A kérdés arra vonatkozik, hogy normális-e, jogy engem ez zavar és mit tudok csinálni, hogy ne zavarjon.
Mégis valahogy rosszul érzem, hogy a lányával kb. egykorú nőket nézi meg. Ha a 40x éveseket nézné nem annyira zavarna. Hogy ha nem vagyok ott mit csinál, az nem érdekel.
De pontosan mi zavar?
Az, hogy apádnak lehetősége van innentől kezdve bárkivel összejönni? Akár veled egykorú fiatal nővel is?
Mert az van a fejedben, hogy ez nem illendő, mit fognak gondolni?
Ezek sajnos rossz társadalmi beidegződések, kognitív torzítások, tanult gondolati sémák.
A valóság az, hogy mindenkinek joga van úgy élni, ahogy akar.
Szerintem tiszteletlenség. Vagy teljes önuralom hiánya van es ha szólnál is, ugyanaz maradna a viselkedése, mert impulzus kontroll zavara van.
Lehet nincs ilyen problémája es egyszerűen megengedi magának ezt a társaságodban, ami súlyos tiszteletlenség es csömör a felnőtt lányának ezt megélni, hogy az apjának épp mocorog a kukija mert jó nőt latott a szomszéd asztalnál.
En ha talalkozom a lanyommal csak rá figyelek, nem mutatom ki neki hogy ki vagyok éhezve egy jó pasira, es folyik a szemem mert húha már biztos rég nem dugtam, hadd lássa milyen vérbő anyja van . Nem gusztustalanul undorító lenne ? Rátartozik? Nem !
Nem bamulok pasikat se a sliccüket hanem a lanyomra figyelek, ennyi tiszteletet megadok neki!
Aki erre nem képes es terheli a gyerekét a nemi preferenciájával es szexualis kiehezettségével az ne találkozzon hanem emailezzen!
Sajnalom kérdező , undorító lehet !!
Vagy mit akar kimutatni a lányának ? Hogy íme a te korosztályod tetszik tehat esetleg te? Nem lenne gond fajtalankodni sem?
Jól tette anyukad hogy elvalt tőle !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!