Az normális, hogy amióta a tesómnak párkapcsolat a van, azóta kb 4-6 hetente találkozunk, közben meg nem ér rá telefonálni, chatelni, mert a párjával van?
Ó, persze, az a normális, ha teljesen megszünteti a kapcsolatot a családjával. 1,5 havonta 20 percre ér rá és közbenső időben se telefon se sms....az mondjuk 3 perc pár naponta.
Érdekes család nekem, ahol ez a normális.
Nem beszélek én sem sokkal sűrűbben a húgommal, pedig nekem nincs társam jelenleg, neki van férje, és mi igazán jó tesók vagyunk, ha találkozunk, akkor órákat el tudunk dumálni.
Mindenki éli az életét, a friss kapcsolatoknál pedig előfordul, hogy az elején kicsit drasztikusan hátrébb szorít mindenki mást az illető. Ahogy lankad a kezdeti mindent elsöprő lelkesedés, szépen be fog állni egy új egyensúly, de annyit már nem fog veled foglalkozni, mint előtte, mert nem lesz rá ideje. Ha kapcsolatod lesz, nem folytatahatod ugyanúgy az életedet, mert a működtetéséhez sok időre és energiára van szükség.
Ne légy sem irigy, sem féltékeny, fogadd el, hogy ennyi jut, és örülj annak, ha beszélhettek.
Mi a tokomet kellene minden nap telefonalni, chatelni, sms-ezni?
Nem fer a fejembe, komolyan. Heti 1x boven eleg beszelni, hogy kivel mi ujsag.
En a sajat testveremmel jo ha 3-4 havonta talalkozom atlagban, van amikor fel evig sem. Atlagos kapcsolatunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!