Normális, hogy anyám ezt mondta?
21 éves srác vagyok, 4 éve vagyok együtt a barátnőmmel. (Ő az első barátnőm.)
A barátnőm egy duci lány, bevallom, hogy nem a külseje miatt szeretem őt. Anyám elfogadja őt, de azt mondta, hogy "ugye nem akarsz életed végéig vele lenni?" Tényleg nem szabad a legelső barátnővel tervezni pl. a házasságot? Meg azt is mondta, hogy egy csinosabb lányt érdemlek, és hogy próbáljam ki, hogy milyen más csajokkal lenni, hogy legyen viszonyitási alapom...
Kicsit elszomorodtam emiatt..mi a véleményetek?:(
Még annyi, hogy 2 problémája van vele:
1. mint már leírtam, a külseje
2. nem beszél túl sokat a barátnőm a szüleimmel, csak szia, hogyvagy és kb ennyi.
"nem a külseje miatt szeretem őt"
Nagyon indiszkrét vagyok ha megkérdezem, hogy ha nem a külseje, akkor mi miatt szereted őt?
Talan, ha vennek a faradtsagot, es megprobalnanak kommnikalni, nem azt latna anxad, hogy egy kover - igenytelen - csajod van.
En sovany vagyok, de beszelek rola, es tudjak, hogy nem anorexia, hanem hormonzavar miatt, segiteni probalnak, meg minden. Mig magamba guboztam, ok is ki akartak turni, megjegyzem, jogosan.
Tudod, minden szulo a legjobbat akarja a gyerekenek, es sikan nem orulnek, hogy egy nem epp szimpi csajt/pasit visz haza a sarj.
En sem szeretem a molett - jo megfogalmazas - embereket, sokuik eleg arrogans. Meg sertodos, ha megmondod' hogy nem artana fogyni, mert tehenkent nez ki, vagy az egeszsege miatt, mar kiveri a palavert, pedig tok igazad van.
Meg nyavalyognak, hogy en nem tudok lefogyni, barmit eszek, ugyis hizok, tizenotfogyokuran tul vagyok es tsai. Falra lehet maszni a zomtol. Nem lehet, hogy anyadnak ez a baja? Mert en siman eljuldom a verbe a sipakolo malacokat - ahogy velunk, sovanyakkal sem tapintatosak az emberek, hat en miert legyek az?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!