Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyám ezt mondta?

Normális, hogy anyám ezt mondta?

Figyelt kérdés

21 éves srác vagyok, 4 éve vagyok együtt a barátnőmmel. (Ő az első barátnőm.)

A barátnőm egy duci lány, bevallom, hogy nem a külseje miatt szeretem őt. Anyám elfogadja őt, de azt mondta, hogy "ugye nem akarsz életed végéig vele lenni?" Tényleg nem szabad a legelső barátnővel tervezni pl. a házasságot? Meg azt is mondta, hogy egy csinosabb lányt érdemlek, és hogy próbáljam ki, hogy milyen más csajokkal lenni, hogy legyen viszonyitási alapom...

Kicsit elszomorodtam emiatt..mi a véleményetek?:(

2015. márc. 21. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valóban érdemes kiélned magad, mielőtt ledobod a horgonyt, de anyukádra ne hallgass, csak a szívedre. Az én páromat ugyan ezzel traktálta az anyósom, mikor még 16 évesek voltunk. Nekem nem volt a testalkatommal probléma, nem erre fogta, hanem arra, hogy korai még a komoly kapcsolat. 13 éve együtt vagyunk, szóval minket nem sikerült szétválasztani :)
2015. márc. 21. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szabály arra, hogy szabad-e vagy nem. A szüleim egymásnak az elsők voltak (nem tudom ezt hogy fogalmazzam meg :D), első párkapcsolatban, meg minden, majd összeházasodtak. Ha szereted, akkor tök mindegy hogy néz ki. Anyádra ne hallgass! Nem az Ő barátnője, nem neki kell megfelelnie!
2015. márc. 21. 16:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Érdemes kiélned magad... de szépen van megfogalmazva, hogy bassz össze-vissza.
2015. márc. 21. 16:35
 4/11 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy 2 problémája van vele:

1. mint már leírtam, a külseje

2. nem beszél túl sokat a barátnőm a szüleimmel, csak szia, hogyvagy és kb ennyi.

2015. márc. 21. 16:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Csinálj velük valami közös programot. Közös ebéd, társas, kártya, stb.
2015. márc. 21. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Abban lehet,hogy igaza van,hogy nem árt kiélned magadat férfiként,mielőtt elkötelezed magadat.Férfiak amúgy is evésbé bírják,meg a nők is felismerik legtöbbször,hogy basszus,nem az első emberrel kellett volna házasodni.Nagyon sok ilyen házasság fordul át megcsalásba,21. században szerintem nem is egészséges,ilyen rohanó világban és amikor az átlag életkor nem 40 év körül van.Anyud picit bunkón fogalmazta meg,csak nem akarja,hogy úgy járj,mint a legtöbb első szerelmes pár.
2015. márc. 21. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Na itt a helyzet a következő: a low communication miatt muterod csak azt látja, hogy egy molett csajod van. Többet kéne csevegniük, kicsit megnyílni egymásnak és máris kialakulna a szimpátia.
2015. márc. 21. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:

"nem a külseje miatt szeretem őt"

Nagyon indiszkrét vagyok ha megkérdezem, hogy ha nem a külseje, akkor mi miatt szereted őt?

2015. márc. 22. 22:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Talan, ha vennek a faradtsagot, es megprobalnanak kommnikalni, nem azt latna anxad, hogy egy kover - igenytelen - csajod van.

En sovany vagyok, de beszelek rola, es tudjak, hogy nem anorexia, hanem hormonzavar miatt, segiteni probalnak, meg minden. Mig magamba guboztam, ok is ki akartak turni, megjegyzem, jogosan.

Tudod, minden szulo a legjobbat akarja a gyerekenek, es sikan nem orulnek, hogy egy nem epp szimpi csajt/pasit visz haza a sarj.

2015. márc. 23. 05:54
 10/11 anonim ***** válasza:
65%

En sem szeretem a molett - jo megfogalmazas - embereket, sokuik eleg arrogans. Meg sertodos, ha megmondod' hogy nem artana fogyni, mert tehenkent nez ki, vagy az egeszsege miatt, mar kiveri a palavert, pedig tok igazad van.

Meg nyavalyognak, hogy en nem tudok lefogyni, barmit eszek, ugyis hizok, tizenotfogyokuran tul vagyok es tsai. Falra lehet maszni a zomtol. Nem lehet, hogy anyadnak ez a baja? Mert en siman eljuldom a verbe a sipakolo malacokat - ahogy velunk, sovanyakkal sem tapintatosak az emberek, hat en miert legyek az?!

2015. márc. 23. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!