Holnap gimnáziumi szóbeli felvételi, anyám pedig azt mondta hogy nem jön el velem. Mit tegyek?
Sajnálom. :(
Nincs egy barátod vagy egy olyan tanárod, akiben megbízol és elkísérne téged?
Akármi is lesz, légy bátor. A szóbelin is kedvesek szoktak lenni.
Mit tegyél? Menj el egyedül, és sok sikert :)
Oké, tudom, kegyetlen érzés.
Nekem 5 évesen született egy öcsém(márciusban), mire elsős lettem(az év szeptembere), ő kb fél éves lett. És nem volt vele anyám egyedül. Apa dolgozott, de lett volna kire bízni. Ennek ellenére sose jött el egy nyílt napomra se. Az az érzés máig bennem van, hogy a legjobb barátnőm anyukájának az ölébe ültem szünetben, és ő adott egy kis csokit, mert rajtam kívül mindenkinek el tudott jönni valakije.
Szóval kb meg tudlak érteni, és mégis azt mondom, fel a fejjel! Talán most jött el az ideje, hogy az ő lába helyett a sajátodra állj, legalábbis érzelmileg. Szerintem 14-15 éves vagy, nem kisbaba, hogy ő, meg a véleménye legyen számodra a világmindenség:)
Ha gondolod, írhatsz privit is
Menj el egyedül.
Én is egyedül voltam. Szinte senkit sem kísértek el a szülei. Csak 1-2 gyerekkel voltak szülők is. Úgyhogy ezen ne bánkódj, hanem koncentrálj a sikeres felvételire.
Ugyan már, biztos el fog menni, ha megígérte. De nem beszélj róla ilyen lenéző stílusban, így nem csoda, ha nem jó a kapcsolatotok. Téged akkor is nevel és szeret, ha csak takarítónő.
Egyébként engem a 6 osztályos gimis felvételimre nem kísérte el senki, mert nem értek rá - akkoriban valahogy a szüleim soha nem értek rám, mindegy, régen volt, spongyát rá - és én 11 évesen várakoztam egyedül a folyosón, és igazság szerint elképesztően büszke voltam magamra, hogy én milyen önálló nagylány vagyok. :)
Menj egyedul es sok sikert!
Nekem az eg vilagon sehova nem jott anyam 4.-es korom ota. Dokihoz is magam jartam. (falun nem volt fura)
Legalabb hamarabb felnosz, nem hatrany
Sajnálom kérdező a sorsodat. Szomorú a szülő.
Ha nem megy, nem megy. Az a lényeg, hogy csináld meg. Magadnak csinálod hidd el. Rossz, de a felvételire koncentrálj.
Anyukádat nem érdekli semmi. A link életet szereti. Nem tudsz valakihez a környéken elköltözni te magad, hogy tudj tanulni meg ilyenek? Ismerős....stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!