Milyen feladatokra számíthatok szóbelin a Károlyi Mihály kéttannyelvű gimnáziumban?
Matekból: Geometria, mértékegység-átváltás, kerület-terület számítások, hatványozás
Magyarból: Verselemzés, novellaelemzés, közmondások/szólások
ma voltam:) magyarból az első feladat az hogy fel kell ismerni versrészlet alapján a címet és a költőt nekem arany jános toldi volt de volt petőfi sándor alföld,radnóti nem tudhatom és arany jános jánosvitéz is
aztán volt szóelemekre bontás,szófajok,mondatelemzés,és a nyugodtnak 3 ellentétes jelentésű práját kellett leírni
utána a tanár felolvas egy könyvajánlót és feltesz 4 kérdést (nekem a csillagaimban a hiba volt:D)
és végül húzni kell egy szót én a színházat húztam és aról kell beszélgetni
nem nehéz ne izgulj:) nekem a tanár azt mondta hogy te túl sokat tudfsz és hogy max pontot adott:D
szia!
Én is voltam, de nem is jelentkeztem oda.végül 250 pontom lett. :) Úgyhogy jól jött ki :)
kicsit off lesz, bocsi...(bár tulajdonképpen választ ad a kérdésre....:P)
Igaz-hamis beugratósak?
Azért én nem hagynám ki a matek hatos tétel választható feladatainál sem azt, hogy ha éjfél van, és esik az eső, süthet-e 98 óra múlva a nap?
Utólag olyan könnyű, de ott, akkora stresszben..:D
Nem tudom, vagy csak én vagyok ilyen buta, és itt mindenki tudta? :D
Amúgy kérdező, látom te is csütörtökön voltál.
Mikorra mentél? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!