Az normális, hogy amióta a tesómnak párkapcsolat a van, azóta kb 4-6 hetente találkozunk, közben meg nem ér rá telefonálni, chatelni, mert a párjával van?
Szegeny kerdezo jol le lett teremtve :/
Nem tudhatjatok hogy milyen nevelest kaptak lehet hogy naluk igenis fontos hogy tartsak a kapcsolatot.
Kerdezo en megertelek en is elkepzelhetetlennek tartom hogy 1,5 havonta beszeljek a tesommal. En biztos rakerdeznek hogy megbantodott vagy mi az oka annak hogy kerul? Persze csak tapintatosan!
Mert teny heti 2x mindenkinek van szabad 5 perce amikor felhivhatna/sms-t irhatna.
20/L
Így szokott lenni a legtöbb friss kapcsolatban.A családtagokat és a barátokat is hanyagolják, az új pár áll az első helyen.
De idővela legtöbben észbekapnak és megpróbálnak változtatni ezen.
Sokan a hobbijukat is abba hagyják,ha új kapcsolatuk lesz.
Szerintem nagy hiba, ugyanúgy lehet boldog párkapcsolatod akkor is,ha nem adod fel a korábbi életed miatta.
Szerintem legyél türelmes és hidd el, idővel újra a régi lesz.
De akár meg is mondhatod neki,hogy kicsit zavar,hogy az utóbbi időben olyan keveset vagytok együtt.
Igen normális. Nővérem is amikor összejött az új pasijával, eltűnt 3 hónapra. A karácsonyt és a szilvesztert sem velünk töltötte, mert ők elmentek 3 ezer kilométerrel odébb. Majd 3 hónap után hazajött, magához vett pár ruhát és megint elment másfél hónapra.
Ha valakinek párkapcsolata lesz, akkor ez simán előfordul hogy elhanyagolják a családot. Ezzel nem tudunk mit kezdeni, ők életük. Hozzá kell szoknunk.
Kövezzetek meg, de kedves kérdező....
Van párkapcsolatod? Barátaid? Van valaki akivel tudsz beszélgetni?
Azért harmincon túl már szerintem fontosabb a pártalálás,az alapok felépítése, családalapítás stb. Ő elindult a saját útján ( ez nem egyenlő azzal hogy akkor mindenki le van tojva), és nem te vagy ebben az első. Ha lesz gyereke akkor a gyerekek is fontosabbak lesznek mint te.
Nekem nincs bajom azzal ha beszél a tesójával a párom, de attól kivagyok amikor nem lehet egy filmet se megnézni hétvégén mert folyamatosan ír, meg addig hivogatja amíg fel nem veszi ( ha kell akkor 2 percen belül hatszor, amúgy írásban beszélnek sokat ). Erőszakos, pedig nem fontos dolgot akar, csak max hogy mizu. 30 múlt, se kutyája, se macskája, otthon él, pasizni nem mer, elmenni se mer otthonról. Megragadt abban az időben amikor még ő mondhatta meg a kistesó mikor mit csináljon.
Szóval kicsit gondolkozz el azon hogy te egészséges mértékben akarsz e tesód életének része lenni ( az egy dolog hogy mit írsz ide). Meg esetleg ülj le vele és kérdezd meg miért lehet ez, de semmiképp se számonkérően.
"Régebben; sem beszéltünk, chateltünk naponta.
Van párkapcsolatom. Lehet,hogy én voltam a hülye, mert még mikor nyaralni mentünk a párommal, vittem magammal öt is, fizettük az övét is, ha mentünk bulizni, hazavittük elöbb öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!