Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavar, hogy ha találkozunk...

Zavar, hogy ha találkozunk apám nőket bámul. Ez normális?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok a huszas éveimben, apukám jövőre lesz 60. A kapcsolatunk átlagosnak mondható, nem kifejezetten bizalmi viszony, aminek meg vannak a maga okai, de nem is rémes. Én ezt elfogadtam. A szüleim elváltak évekkel ezelőtt, mind a kettő továbblépett.

Azt már többször megfigyeltem, hogy ha elmegyünk valahova pl.: kávézni akár apám stíröli az ott lévő nőket, akik sokszor akár korombeliek. Félreértés ne essék, nem bámul, nem tátott szájjal, nem proli módon hanem alapvetően kultúráltan csak a szemével, de én nőként mégis rögtön látom ha úgy van.

Illúzóim sincsenek, tudom, hogy ez a férfiaknál normális, természetes sőt valahol ösztönös, én is persze megnézem a pasikat diszkréten, ill. engem is meg szoktak mégis azt érzem, hogy amikor velem találkozik akkor nehogy már másokat stíröljön. Tudom, hogy nem kéne de zavar. Főleg, hogy sok esetben hozzám hasonló korú nőkről van szó és a társaságomban ezt kellemetlennek érzem.

Nem a figyelem miatt, hanem mert kellemetlennek érzem.

Ez normális?

2023. nov. 8. 08:09
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig nem írtad le, mi zavar de én sejtem.Elvaltak anyad valószínű, hogy olyan öreg mint az országút (sőt, úgy is néz ki), levan harcolva, valószínű otthon ücsörög, és a kutyának sem kell. Ehhez képest, apád formában van, valószínű mind fizikailag, mint szexuális szempontból, most rá repülne akármelyik fiatal csajra amit amúgy helyesen jól is tesz. De te szerinted csak olyan öreg mamòk erdekeljek őt, mint anyad.... Hát ez nem igyvan 😇
2023. nov. 9. 08:42
 32/44 anonim ***** válasza:
94%
Megint megjött az egységsugarú gyakoris, aki nem tudja eldönteni, hogy van-e ékezete vagy nincs, meg hogy mit írunk egybe, mit külön.
2023. nov. 9. 08:57
 33/44 anonim ***** válasza:
84%
31 es, szerintem a lányát nem érdekli hogy az apja mennyire fitt szexuálisan es az anyja mennyire elhanyagolt, vagy nem, nem tartozik rá es hálás lenne, ha az ilyen jellegű dolgokból kimaradna, ha kávézik az apjával, ne ez legyen a lenyeg, hogy mennyire van rágerjedve másokra az apja szexuálisan
2023. nov. 9. 09:42
 34/44 anonim ***** válasza:
78%
33as, és megnezi őket akkor mivan? Beszakad a föld és be esnek a magmaba? Nem is értem komolyan..... Szólj apadnak vegyen fel napszuvemeget, ha zavar ennyi....
2023. nov. 9. 10:00
 35/44 A kérdező kommentje:

#31 ez nyilván provokáció:)

Anyám korához képest nagyon jól tartja magát, jópár évet letagadhat (családi vonás) és új párja is van. Apám új nője (aki már ex) hát nem volt egy minőséhi csere...de nyilván vadidegenek egy anonim oldalon ezz jobban tudják.

2023. nov. 9. 10:15
 36/44 A kérdező kommentje:
Apám sokkal leharcoltabb lett. És igen, csak jó lenne ha akkor amikor találkozunk nem más nőket bámulna. Én se csorgatom a nyálam a társaságában jó pasikra. Illem.
2023. nov. 9. 10:17
 37/44 anonim ***** válasza:
78%

Lehet hogy kezdődik demenciaja.

Akkor lesznek gátlástalanabbak, mert az agy mar nem tudja teljesíteni a kontrollfunkciót ahogy eddig

2023. nov. 9. 10:50
 38/44 A kérdező kommentje:
Teljesen épp szellemileg
2023. nov. 9. 10:52
 39/44 anonim ***** válasza:
84%
Akkor meg hiaba mondod műveltnek, mert állati szinten van
2023. nov. 9. 10:54
 40/44 anonim ***** válasza:
89%
39 Mit jelent az a szó, hogy "hiaba"?
2023. nov. 9. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!