Zavar, hogy ha találkozunk apám nőket bámul. Ez normális?
Fiatal nő vagyok a huszas éveimben, apukám jövőre lesz 60. A kapcsolatunk átlagosnak mondható, nem kifejezetten bizalmi viszony, aminek meg vannak a maga okai, de nem is rémes. Én ezt elfogadtam. A szüleim elváltak évekkel ezelőtt, mind a kettő továbblépett.
Azt már többször megfigyeltem, hogy ha elmegyünk valahova pl.: kávézni akár apám stíröli az ott lévő nőket, akik sokszor akár korombeliek. Félreértés ne essék, nem bámul, nem tátott szájjal, nem proli módon hanem alapvetően kultúráltan csak a szemével, de én nőként mégis rögtön látom ha úgy van.
Illúzóim sincsenek, tudom, hogy ez a férfiaknál normális, természetes sőt valahol ösztönös, én is persze megnézem a pasikat diszkréten, ill. engem is meg szoktak mégis azt érzem, hogy amikor velem találkozik akkor nehogy már másokat stíröljön. Tudom, hogy nem kéne de zavar. Főleg, hogy sok esetben hozzám hasonló korú nőkről van szó és a társaságomban ezt kellemetlennek érzem.
Nem a figyelem miatt, hanem mert kellemetlennek érzem.
Ez normális?
#31 ez nyilván provokáció:)
Anyám korához képest nagyon jól tartja magát, jópár évet letagadhat (családi vonás) és új párja is van. Apám új nője (aki már ex) hát nem volt egy minőséhi csere...de nyilván vadidegenek egy anonim oldalon ezz jobban tudják.
Lehet hogy kezdődik demenciaja.
Akkor lesznek gátlástalanabbak, mert az agy mar nem tudja teljesíteni a kontrollfunkciót ahogy eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!