Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyám folyton...

Mit tegyek ha anyám folyton azzal cseszeget, hogy elhízok?

Figyelt kérdés

Mindig is baromi vékony fiú voltam, 168cm mellé 51kg. Gyűlöltem igazából a vékony testalkatot, így elkezdtem nagyon sokat enni és edzeni, most vagyok 71kg ugyanehhez a magasság mellé.

De mostanában anyámon érzem, hogy ez neki nem tetszik. Mindig megjegyzést tesz, hogy mennyit eszek, és hogy mikor. Szegény egyáltalán nem ért hozzá, még mindig le van ragadva ott, hogy este 6 után rossz enni...

A hasam ugyanúgy kockás ha befeszítem és végre 71 kilóval nem nézek ki úgy mint egy anorexiás szerencsétlen. Nekem 80 kiló a célom, sokkal jobban vonz a nagy vállas, izmosabb testalkat mint a kis vékonyka gyerek kockahassal. De állandóan beszól, ma is megkaptam hogy mekkora disznó vagyok amiért edzés után megettem 8 tojást és a fehérje shake-t. Nagyon kezd az agyamra menni, pedig lemerem fogadni hogy így is bőven jobb a kardióm az átlagnál

2023. okt. 29. 21:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
78%
Lehet anyadnak az a baja, hogy az osszes penzet arra kolti el hogy tudjal enni, mert annyit zabalsz.
2023. okt. 29. 23:42
 22/41 anonim ***** válasza:
73%
Te egy picit testképzavaros vagy. Esetleg egy doki segíthet.
2023. okt. 29. 23:45
 23/41 anonim ***** válasza:
92%

Ameddig nem láttam Schwarzenegger idei dokumentumfilmjét, addig nem igazán értettem a testépítést, és hogy mit szeretnek rajta az emberek. Úgyhogy, ha ez tesz boldoggá, akkor csináld.

De hogyha van benne kényszeresség, - az eddigi megszólalásaidból ez jött le - nem tudsz elégedett lenni magaddal, szorongsz a bőrödben, és mindig csak a hibákat keresed magadon, azt, hogy mit kéne még módosítani, hogy talán egyszer elfogadd magad, akkor érdemes pszichológushoz menni, mert az testképzavar. A testépítést lehet csinálni úgy is, nem azzal van a baj, inkább a fejedet kell rendbe rakni ezzel kapcsolatban, a gondolkodásodat átstrukturálni, hogy meglegyenek a sikerélmények, és hogy józanul tudj tervezni ezen a téren. Ne pedig úgy, mint az amerikai családi filmekben azok a szomszédok, akik egymásra licitálnak, hogy ki tudja jobban felcsicsázni a házat és az előkertet karácsonyra.

2023. okt. 30. 00:15
 24/41 anonim ***** válasza:
86%

21# Írta elvileg hogy van pénzük...Csak mondjuk az se mindegy mikor meg kell venni, meg megcsinálni a kaját! Mert az sem mindegy!

Van egy rokonom az is elkezdett edzetni az anyjának már minden baja van mert

a gyerek a port stb megveszi magának de a kaját meg nem és meg se csinálja és állandóan variál hogy ő csak csirke mellet meg ilyen olyan húst eszik...

Kenyeret nem eszik a rántottához de akkor nem lakik jól több tojás kell akkor az a baj... Ilyenkor teljes konyhának át kell állni!

Ezt úgy jó csinálni ha saját magadnak állod, veszed, készíted el a kaját.

2023. okt. 30. 00:30
 25/41 anonim ***** válasza:
65%
Én csak azt nem értem, miért kell meginni egy fehérjét is a 8 tojásra!?
2023. okt. 30. 00:36
 26/41 A kérdező kommentje:
Kalkulátorba beírod mérettől függően 8 tojás 50-60 fehérje közé esik általában, és mivel a mai nap nem volt meg a 120-140g fehérje bevitel, ezért ittam utána.
2023. okt. 30. 00:38
 27/41 A kérdező kommentje:

#24 Hát nyilván a kaját nem tudom magamnak megvenni, 19 évesen egyetem mellett nincs keresetem erre. De mint mondtam, nem ez a fő probléma.

A kajánál én nem válogatok, eszem amit anyám csinál, csak éppen 2-3 tányérral merek ki néha.

Ha éppen nincs semmi, olajban sült kaját simán összedobok, húst vagy tojást csinálok magamnak.

2023. okt. 30. 00:43
 28/41 anonim ***** válasza:
81%
Ha majd te keresed rá még pénzt akkor éhetsz amennyit akarsz ,de most még legyél szives nem fölfalni a családi kasszát azért mert te 80 kg kisgömböc akarsz lenni mert már most is több vagy mint kénne az eredeti sulyod volt normális súly magaságodhoz.
2023. okt. 30. 07:19
 29/41 anonim ***** válasza:
10%
Az a baj, hogy 80kg hosszú távon csak zsírosan lehetsz az meg nem jó a szervezetnek. Elég ha csak simán k@rva erős vagy.
2023. okt. 30. 07:40
 30/41 anonim ***** válasza:
26%

20 tescós szatyor!

Van olyan ismerősöm, aki többszörös erőemelő magyar bajnok. Mai napig ő tartja a hazai rekordot bizonyos súlyemelésben. Igaz 187 centi, full izomember.

Világbajnok 3 helyezett, európai bajnokságon fél kilóval maradt le az első helyről. Mert elrontotta az emelést, amit edzésen simán hozott máskor. Világkupa első helyezett. A lényeg, hogy brutál erős, de, ha nem súlyzót kell emelnie, vagy épp fél napot kell dolgoznia egyéb, hétköznapi munkát, megfullad. Elfogy az erő.

Remélem érted a lényeget tescós szatyor!

2023. okt. 30. 07:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!