Mit tegyek ha anyám folyton azzal cseszeget, hogy elhízok?
Mindig is baromi vékony fiú voltam, 168cm mellé 51kg. Gyűlöltem igazából a vékony testalkatot, így elkezdtem nagyon sokat enni és edzeni, most vagyok 71kg ugyanehhez a magasság mellé.
De mostanában anyámon érzem, hogy ez neki nem tetszik. Mindig megjegyzést tesz, hogy mennyit eszek, és hogy mikor. Szegény egyáltalán nem ért hozzá, még mindig le van ragadva ott, hogy este 6 után rossz enni...
A hasam ugyanúgy kockás ha befeszítem és végre 71 kilóval nem nézek ki úgy mint egy anorexiás szerencsétlen. Nekem 80 kiló a célom, sokkal jobban vonz a nagy vállas, izmosabb testalkat mint a kis vékonyka gyerek kockahassal. De állandóan beszól, ma is megkaptam hogy mekkora disznó vagyok amiért edzés után megettem 8 tojást és a fehérje shake-t. Nagyon kezd az agyamra menni, pedig lemerem fogadni hogy így is bőven jobb a kardióm az átlagnál
Az edzések után 10 percet szoktam nyújtani ami szükséges, a testtartásommal pedig különösebb probléma nincs.
A magasságom pedig amúgy se zavart, azzal nincs bajom.
80 kilósan, akkora, mint a kutya ülve... Hát, nem hiszem, hogy jó alkatod lesz.
Informálódtal bizonyos dolgokban a tömegnövelesről, anyádat lenézed, mert te jobban tudod - közben meg neki van igaza. Ne akarj 168 centihez, 80 kilós kisgömböc lenni. Hallgass anyadra!
Szerencsére mindkét szülőmnek jól fizető állása van, nem a pénzzel van a probléma. A fehérjét is főleg a diákmelós pénzemből vettem.
Anyám értem aggódik.
80 kiló 168 centihez, lol 😂
Nagy soha nem leszel, max te is abba a kategóriába fogsz tartozni, akit egyszerűbb átugrani, mint megkerülni.
Teljesen megértem, hogy 51 kg-al nem voltál megelégedve, de most pont jó súlyban vagy, esetleg 2-3 kg fér még el normálisan. De nem majdnem 10, az amúgy sem tiszta izom lenne, hanem zsír (vagy koksz?).
Én 166 vagyok 65 kg! Nem vagyok vékony! De kövér sem...Sokan mondják hogy a magasságomhoz képest a súlyom pont jó! Edzegetem régen de abba hagytam!
Sőt még mindig mondják hogy jó formába vagyok sportos stb pedig rég nem edzem!
Sok alacsony ismerősöm van aki akkora mint én de aránytalanul gömböc, pufi
kalács képű 80 felé biztos nem mennék mert az már kövérítene, és tömzsibbnek látszanék...
#17 Én azzal a kategóriával megelégszem. A kutya ülve szövegen jót is mosolyogtam :D
Alig van még edzési tapasztalatom, és nagyon-nagyon messze vagyok attól, hogy értékelhető fizikumon legyen, így a koksz egyelőre nem jöhet szóba. Majd ha 5-6 év múlva nézek ki valahogy, akkor talán fontolóra veszek.
Tren Twins érdemes amúgy ránézned, egymagas vagyok velük, és megnézném azt az embert aki szerint ők nem nagyok
Én veled vagyok, Kérdező.
Nem értem, hogy miért akar mindenki téged átlagosnak tartani. Ha Te nagy darab akarsz lenni, és hajlandó vagy érte megdolgozni, tehát nem zabálásról beszélünk, hanem komoly izomerő építés, és beviszed a hozzá tartozó ételmennyiséget, akkor szerintem hajrá!
A testépítés egy komoly sport, ha azt akarod, hát csináld!
Én csak 75 kg vagyok, de sok barátom van 100 fölött (főleg izomból) , és ők úgy érzik jól magukat.
Az meg hogy a lányoknak nem jön be, el ne hidd ám. Lehet, hogy 10ből 8 lány a vékony srácokat kedveli, akik egy tescos szatryot nem bírnak behozni a kocsiból, de ott van az a maradék 2, aki meg van veszve az izomért, és attól elolvadnak hogy egyáltalán nagy valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!