Miért jó ez neki? Miért cseszeget folyton? -. -
Szóval az van,hogy az apumnak,anyumnak már sokat nyavalyogtam,hogy jaaaj menyünk már ki az egyik mamámhoz,mert már nagyon hiányolom.ma meglepetés történt.Eljött.nagyon megörültem neki.mivel nem otthon voltam az apummal,anyum meg dolgozott és a nagymamám+az élettársa a lakásunkhoz jöttek én hazarohantam hozzájuk,apum meg szerelt még egy kicsit,és mondta hogy siet mindjárt jön.Szóval hazamentem.ők hátul vártak engem,én odamentem.köszöntem nekik,és be akartam engedni őket,mikor a mamám flegmán megszólal:"se puszi se szia?"
köszöntem,csak nem pusziltam meg őket.na de mind1 is....
Jó talán kicsit illetlen voltam velük.:P
Szóval beengedtem őket.A mamám élettársa normálisan viselkedett,de a mamám flegmán viselkedett,lenézően.Gondolom azt gondolta magában,hogy milyen szhar helyen lakunk+hogy ekkora kupi van.Tett is egy megjegyzést:"anyád dolgozik?"Ő ezt nem normálisan értettem,mint más ember,hanem hogy ekkora kupi van.Már ne is haragudjon,de ha én se apum,anyum nem voltunk itthon+nem várunk senkit,akkor nem pakolunk azonnal tökéletes rendet.Mivel be ázunk felülről arról is tett megjegyzést.Mikor már vagy 10 perce itt voltak kaptak kávét,és beszélgettünk(vágtam a jópofát,mikor rohadtul nem akartam). Akkor elkezdi:"MÁR 10 PERCE VÁRUNK!Mikor jön már az a fhaszkalap apád?"
Ezen eléggé felhúztam magam,de mindig csak mosolyogtam,mikor a lelkem mélyén vissza phofáztam....:P
nemsokára jött apum,és én csak mosolyogtam rá,mert mégsem mondhatom meg neki hogy a drága anyja milyen kedvesen becsüli a fiát+az életét....Apumnak nagyon jó pofizott.Én nem néztem tovább őt,hát bevonultam a szobámba tanulni.Jól meg is voltam mikor apa bekiabált:"Heni,gyere mamáék mennek!".Én kivánszorogtam már mivel ennyire akarják megpusziltam őket.Elköszöntem el is mentek...:D
Szóval az van hogy már régóta ilyen a mamám.Anyum+a másik mamás+nagypapám(aki még él....a másik meghalt)+énnekem megvan a véleményünk róla,de apumnak ezt sose áruljuk el.
tavaly előtti nyáron is sírva telefonáltam haza anyuéknak,hogy elegem van belőle azonnal vigyenek haza!!!(azon a nyáron ők akartak oda elvinni).
Az unokatesóm aki JÓVAL ÖREGEBB NÁLAM ő is sírva ment haza tőlük,mert mama szokásosan hozta a formáját..-.-
Máskor mikor vendégségbe hívott engem+ a szüleimet+ apum testvérét a gyerekeivel.Akkor is beszólogatott az uncsi tesómnak sírva ment ki a konyhából.Akkor is mikor már mentünk haza behajolt a kocsiablakon az uncsitesómhoz és ezt mondta:" na haragudj,ma sajnos nagyon formámban voltam".-.-Azt hiszi hogy ennyivel el van felejtve hogy ő formában volt.-.-Tavaly megint ki mentem,de ezúttal önszántamból.Akkor úgy éltem túl,hogy a nagyobb 20 éves unokatesóm is ott volt,és vele még jó volt is.
Mikor kimegyek és nincsenek ott a szüleim akkor is a másik nagyszüleimről beszélnek hogy jaaaj de könnyű nekik..stb!-.-had jegyezzem meg a másik nagyszüleim azok akikkel egy településen élek.lehet hogy hülyén,rosszul hangzik,de őket szeretem a legjobban.hozzájuk kötődök a legjobban és szörnyen esett mikor fikázta őket!:S
MEG!A nagyobbik 20 éves unokatesómat szereti a legjobban.Mert ő elmondása szerint tökéletes(amúgy nagyon jóban vagyok azzal az unokatesómmal is!:) ).DE engem meg a másik unokatesómat csak lenéz.Hogy mi hülyék vagyunk,semmihez se értünk.-.-
MÁR ELEGEM VAN BELŐLE!-.-
Mikor még vágytam rá hogy lássam akkor elfelejtettem hogy milyen....Még ha baja van azt apum szemébe se meri mondani!
Mit tegyek?Miért nézhet le ok nélkül?miért cseszeget minket folyamatosan?Ezt elmonjam anyumnak?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!