Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mióta van barátnőm azóta...

Mióta van barátnőm azóta anyám folyton cseszeget. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régebben mindig azért piszkált sokat, mert folyton otthon ültem és gépeztem. Persze diákmunkára eljártam mindig.

Mindig mondta, hogy nem igaz, hogy nem tudsz egy csajt találni. Sokat csalódtam, volt sok elutasítás míg végül most lett 3 hónapja egy normális barátnőm.

Mindig péntek este 10-től vasárnap reggel 8-ig náluk vagyok. Hetente ez az 1 teljes nap nekünk jár úgy érzem ha már hét közben úgyse találkozunk és otthon vagyok.

Mostanában meg folyton ezért cseszeget, hogy már haza se kell jönni? Odaköltöztél? Jól érzed magad ott? (persze flegmán kérdezi)

Mit tegyek? Ha nincs barátnőm az a baj, ha van az a baj. Pedig ismeri a csajt is, bemutattam neki.

Azért vagyunk mindig hétvégén a lánynál, mert hozzánk felhozni a kis albérletbe értelmetlen, mert nagyon kicsi és semmit nem lehet csinálni, ráadásul még a köhögés is áthallatszik a szomszédba.

18F

2014. febr. 17. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Az anyád is ember és esendő. Féltékeny. Próbálj túllépni rajta. Lehet felmerült benne, hogy mi lesz, ha egyszer elköltözöl. Rosszul kommunikál, azaz sehogy. Ebből még veszekedések lesznek, ha belemész a játszmáiba. Ne csak a szavakat nézd, hanem próbálj mögé látni, hogy miért mondhatja. Még lehet úgy is fog veled beszélni, hogy direkt fájjon, érezd magad rosszul, esetleg zsarolni fog. Nem feltétlenül most, hanem ha egyszer családot akarsz.
2014. febr. 17. 22:15
 2/2 anonim ***** válasza:
62%
B#sszál le neki kettőt, hátha észhez tér.
2014. febr. 18. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!