Saját anyám rámnyithat a WC-n ha bezárom?
Figyelt kérdés
2014. febr. 8. 16:33
1/18 anonim válasza:
Hogy nyitna már rád ha bezárod?
2/18 A kérdező kommentje:
Pénnzel, mert a zárban egy bemélyedés van. Volt.
2014. febr. 8. 16:35
3/18 anonim válasza:
Esetleg, ha órák óta benn vagy, akkor utánanéz, hogy mi van veled.
4/18 anonim válasza:
Nem értem a kérdést.
Törvény nincs rá, hogy ilyet nem tehet...
5/18 anonim válasza:
Ezt komolyan nem értem miért kellett kiírni, de azért válaszolok. :D Én mindig bezárom magamra az ajtót (egyébiránt a családom többi tagja is, kivéve apám) ha WC-re megyek, mert nálunk nem dívik a kopogtatás, csak a rányitás. De ha anyum rányit és zárva van, akkor nyilván tudja, hogy van bent valaki és nem fogja elkezdeni fel feszegetni a zárat (már miért tenné?!). Persze csak akkor ha válaszolok neki, hogy bent vagyok, jól vagyok, még élek és nem 2 órája ülök bent. :D
6/18 anonim válasza:
Mi van????
Amúgy nyilván nem illik családtagra sem rárontani, ha a WC-n ül...
7/18 anonim válasza:
De hogyhogy pénzzel? És milyen bemélyedés van/volt? Nem értem a kérdést.
8/18 anonim válasza:
16:43-as vagyok. Ja és igen, ha jogilag kérdezted a dolgot, mint ahogy az egyik fentebbi válaszoló is írta: nincs olyan törvény ami kimondaná, hogy nem nyithat rád anyud a WC-n.
9/18 anonim válasza:
Ugy erted, hogy direkt nyitogat rad?
Ha igy van, akkor sztem nem normalis.
10/18 anonim válasza:
"pénzzel"
Nálatok fizetős WC van??
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!