Unom már, hogy anyám minden egyes szavával megsért, kioktat vagy csak parancsolgat. Beletipor az érzéseimbe és nem hagy kibontakozni, saját életet élni. Mit lehet tenni?
Szerintem tini vagy...
Sajnos a "gyerekek" többsége gyakran érzi azt amit te, gyakran nem jogosan..
Nem azt mondom, higy nincs igazság abban amit írsz.. Cak gondold át néhányszor..
18 éves vagy, nagykorú...
Gondold végig milyen lenne tényleg saját életet élni.. Tehát amikor csak te felesz magadért csak magad döntesz
Sokkal nehezebb lenne..talán még nem is lennel képes rá
Szerintem egy alkalmas időben próbálj meg leülni vele és higgadtan elmondani, hogy milyen igényeid vannak, próbáljon megérteni. Megértelek, nekem apukám volt ilyen, pedig semmi okot nem adtam rá, hogy ne bízhasson meg bennem vagy a barátimban. Vagy beszéljétek meg, hogy többször fogsz telefonálni, esetleg a barátnőid számát is meglehet adni anyukádnak - és fordítva - hogy ha történik valami, mindenképp szólni tudjanak neki, hátha ez a tudat megnyugtatja.
Attól mert a szülők fizetik a számlákat, még nincs joguk tönkretenni a gyereküket...szerintem. Mert ez már az a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!