Amióta meghalt 3 hónapja az anyja azóta teljesen nemnormális. Elhiszem hogy szar neki de nem rajtam kell levezetni a feszültséget mert rohadtul unom már. Tegnap osszevesztunk és rácsaptam az ajtót izomból, utána meg nem is aludtam itthon, reggel is csak a cuccomert jöttem haza, hogy suliba menjek. Ma este hazajöttem és nekem állt meg kiabált hogy mit képzelek magamról hogy ilyen bunkó módon elmegyek és bocsánatot se kérek tőle, ezek utan nem mehetek sehova stb. A semmin vesztunk össze. Csak elkezdett velem kiabálni hogy húzzak fel a szobámban takarítani. Sose volt ilyen. Nem is szóltam ma hozzá. Utálom amikor ezt csinálja... apám szokta ilyenkor helyrerakni de ő nincs itthon. A húgom is ki van tőle. Mit csináljak ha ilyen idióta?
Beszélj vele..Főleg a mama haláláról.Gondolom nincs kivel megbeszélje ha apukád nincs otthon.
2014. jan. 29. 23:23
3/19 anonim válasza:
Ilyen érzéketlen tuskók, mint te léteznek még?! Jóságos ég... hát nem csodálom, miért viselkedik így édesanyád, ha ilyen gyereke van. Te mit éreznél, ha meghalna anyukád? 3 hónap még egyáltalán nem nagy idő... Te pedig ha ilyen szinten szarsz az egészre, még csodálkozol, hogy így viselkedik? És igenis szólj, ha elmész otthonról, legalább ennyi legyen benned, ha cserbenhagyod őt... Ha édesapád helyébe lennék most akkora pofont kapnál, hogy az ajtónak esnél. Édesanyáddal pedig bánj tisztelettel, és ne merd leidiótázni, lehülyézni! Szégyentelen idióta...
2014. jan. 29. 23:31
4/19 anonim válasza:
Egy ilyen eset nagyon meg tudja viselni az embert, de ezek szerint te nem vagy képes ezt átérezni. Szomorú, hogy ahelyett, hogy lelkileg támogatnád édesanyádat, az ajtót csapkodod rá. Hidd el, ha fognád magad és leülnél vele beszélni - nem feltétlen a mamáról, hanem bármiről, akkor neki is sokkal könnyebb lenne, és a családi légkör is sokat változna otthon.
28/F
2014. jan. 29. 23:33
5/19 A kérdező kommentje:
Akkor meg ne beszéljen velem ők nélkül úgy mint egy kutyával! Nagyanyám halála nem ok arra, hogy ilyen legyen...
2014. jan. 29. 23:33
6/19 A kérdező kommentje:
Mindenki beszélget vele. Rengetegen ismerik, sok barátja van es mindig van körülötte valaki. Nem ez az első eset, hogy így bánik velem mindenféle ok nélkül. Így ne várjon tőlem semmi jót, mert ettől jobban semmit nem utálok és ezt ő is tudja.
2014. jan. 29. 23:36
7/19 anonim válasza:
Alapesetben oknak ok lenne, (megtudod ha szegény anyukád meghalt...) viszont tényleg igazságtalan.. LENNE, ha normális gyereke lenne. Azaz nem lépne le az alapból megviselt édesanyjától, lehetne vele beszélni, és még nem ő sértődne meg... "Igazi férfi" leszel...
8/19 anonim válasza:
Férfi vagyok. Ezzel azt tudod csinálni, hogy bocsánatot kérsz. ( Saját vélemény, nem kell leértékelni: Én a helyében nyakon vágtalak volna, és ajtót mutatok ) Egyébként próbálj segíteni neki mindenben. Házimunka, tanulás, törődj vele. Ez kell neki. Én ugyanezen mentem keresztül, csak nem voltam ilyen ( tahó ).
9/19 anonim válasza:
18 vagy, ideje elkoltoznod, es a sajat labadra allni. Ha ez en tetszik akkor esetleg tobb tiszteletet az anyad irant.
2014. jan. 29. 23:41
10/19 anonim válasza:
"Tegnap osszevesztunk és rácsaptam az ajtót izomból, utána meg nem is aludtam itthon, reggel is csak a cuccomert jöttem haza, hogy suliba menjek."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!