Szerintetek én vagyok nyafka vagy az anyám hülye?
Amióta élek,de még akkor is mikor terhes volt velem cigizett.
Az ablakot kinyitni lusta,meg hideg van,meg ebbe a házba én fogjam be a pofám.
A nevelőapám is cigizik bár ő kevesebbet.
erkélyünk nincs.Mindenem megfogja a szag.A ruhám,a hajam főleg,a bőrömbe beleivódik....Már szólni se merek neki,mert én leszek a hibás.
Anyu elpanaszkodja mindenkinek,az összes ismerősének hogy én sokat veszekedek vele mert nem akarom minden áldott nap a cigit szagolni,azok meg persze anyut védik mert az összes nikotin függő.
Anyu meg felbátorodik és már csak azért sem nyitja ki az ablakot mert máshol sem engedik meg a gyereknek hogy beleszóljon.
Mit tudok tenni ilyen "Szülőkkel"??
Kérlek ajdatok valami tanácsot!! Bármilyet!
17/L
Még ált.iskolában 4.-es koromban megkérdezte az osztályfőnököm hogy cigarettázom-e,mert érzi rajtam a dohányfüst szagot...
Akkor ezt elmondtam anyunak ő meg azt mondta hogy "Nem is mondott neked ilyet a tanárod,nem is mondta.."
....
hát..
ja mellékesen koraszülött lettem...
de csak nagyon mellékesen mert ahogy anyu mondja "ez nem attól van".
Mondjuk a füsstel igazából nincs bajom.
Ha szagtalan lenne akkor el is viselném simán.
De a szag.
Amit 17 éve minden egyes nap szívnom kell hát az borzasztó.
Az ecetről hallottam hogy az elveszi a szagot de anyu nem engedné meg,mert ecetszag lesz.....
Az én anyukám 14 éves kora óta dohányzott. Előttem nem sokkal született meg a tesóm, és azalatt a terhesség alatt sem dohányzott már, de így is k.rva kis súllyal születtem.
Erkély van a lakásunkban, de az a "gyerekszobából" nyílik, így ő is bent dohányzik, és apám is, és az alkalmanként jövő nagybátyáim is.
Tőlem is megkérdezték, hogy dohányzom-e. Szégyelltem magam. Én is mindig büdös vagyok.
Hamarosan végleg elköltözöm, ami jó lesz, mert akárhányszor a páromhoz hazaérkezem, az összes ruhám megy a mosásba, és le kell zuhanyozzak és hajat mossak. De még így is árad a táskámból a szag.
SEMMIT NEM LEHET VELÜK TENNI. És ez végtelenül szomorú!
Nem érdekli anyut.
Barátnőim mondták már hogy büdös van,de csak nekem.
Ezt elmondtam anyunak de az csak nyögött hogy "áááá." "áá nem mondta..."
meghazudtol.
Én is kis súllyal születtem.
1900gr voltam.
Azthiszem
Különben velem is dettó ugyanez van.
Tipikus.
Ha a bátyám meg a felesége jön akkor kiülnek mind a négyen a konyhába ami közvetlen az én szobám előtt van,ablak becsuk aztán szívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!