Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én vagyok nyafka...

Szerintetek én vagyok nyafka vagy az anyám hülye?

Figyelt kérdés

Amióta élek,de még akkor is mikor terhes volt velem cigizett.

Az ablakot kinyitni lusta,meg hideg van,meg ebbe a házba én fogjam be a pofám.

A nevelőapám is cigizik bár ő kevesebbet.

erkélyünk nincs.Mindenem megfogja a szag.A ruhám,a hajam főleg,a bőrömbe beleivódik....Már szólni se merek neki,mert én leszek a hibás.

Anyu elpanaszkodja mindenkinek,az összes ismerősének hogy én sokat veszekedek vele mert nem akarom minden áldott nap a cigit szagolni,azok meg persze anyut védik mert az összes nikotin függő.

Anyu meg felbátorodik és már csak azért sem nyitja ki az ablakot mert máshol sem engedik meg a gyereknek hogy beleszóljon.

Mit tudok tenni ilyen "Szülőkkel"??

Kérlek ajdatok valami tanácsot!! Bármilyet!

17/L

2012. nov. 8. 17:14
1 2 3 4 5
 1/50 A kérdező kommentje:

Még ált.iskolában 4.-es koromban megkérdezte az osztályfőnököm hogy cigarettázom-e,mert érzi rajtam a dohányfüst szagot...

Akkor ezt elmondtam anyunak ő meg azt mondta hogy "Nem is mondott neked ilyet a tanárod,nem is mondta.."

....

hát..

2012. nov. 8. 17:16
 2/50 A kérdező kommentje:

ja mellékesen koraszülött lettem...

de csak nagyon mellékesen mert ahogy anyu mondja "ez nem attól van".

2012. nov. 8. 17:17
 3/50 anonim ***** válasza:
94%
egyaltlán nem vagy nyafka. anyukád a hibás és ha legalább cigizik akkor menjen ki mondjuk az utcára..... Amugy azt olvastam h azokra még ártalmasabb a cigi akik a környezetében vannak a dohányzónak, mert ők nem szűrőn keresztül szívják a füstöt!
2012. nov. 8. 17:23
 4/50 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem kérdés! Anyukád felelőtlen és önző.
2012. nov. 8. 17:24
 5/50 A kérdező kommentje:

Mondjuk a füsstel igazából nincs bajom.

Ha szagtalan lenne akkor el is viselném simán.

De a szag.

Amit 17 éve minden egyes nap szívnom kell hát az borzasztó.

Az ecetről hallottam hogy az elveszi a szagot de anyu nem engedné meg,mert ecetszag lesz.....

2012. nov. 8. 17:24
 6/50 anonim ***** válasza:
87%
Vigyél fel magatokhoz egy nemdohányzó bunkó embert, aki majd elszólja magát h: fúú de büdös van. Egyébként az ilyenekért felkeresheted a gyermekjólétit, tanároddal együtt.
2012. nov. 8. 17:25
 7/50 anonim ***** válasza:
96%

Az én anyukám 14 éves kora óta dohányzott. Előttem nem sokkal született meg a tesóm, és azalatt a terhesség alatt sem dohányzott már, de így is k.rva kis súllyal születtem.

Erkély van a lakásunkban, de az a "gyerekszobából" nyílik, így ő is bent dohányzik, és apám is, és az alkalmanként jövő nagybátyáim is.

Tőlem is megkérdezték, hogy dohányzom-e. Szégyelltem magam. Én is mindig büdös vagyok.

Hamarosan végleg elköltözöm, ami jó lesz, mert akárhányszor a páromhoz hazaérkezem, az összes ruhám megy a mosásba, és le kell zuhanyozzak és hajat mossak. De még így is árad a táskámból a szag.

SEMMIT NEM LEHET VELÜK TENNI. És ez végtelenül szomorú!

2012. nov. 8. 17:25
 8/50 A kérdező kommentje:

Nem érdekli anyut.

Barátnőim mondták már hogy büdös van,de csak nekem.

Ezt elmondtam anyunak de az csak nyögött hogy "áááá." "áá nem mondta..."

meghazudtol.

2012. nov. 8. 17:26
 9/50 A kérdező kommentje:

Én is kis súllyal születtem.

1900gr voltam.

Azthiszem

2012. nov. 8. 17:27
 10/50 A kérdező kommentje:

Különben velem is dettó ugyanez van.

Tipikus.

Ha a bátyám meg a felesége jön akkor kiülnek mind a négyen a konyhába ami közvetlen az én szobám előtt van,ablak becsuk aztán szívják.

2012. nov. 8. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!