Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én vagyok nyafka...

Szerintetek én vagyok nyafka vagy az anyám hülye?

Figyelt kérdés

Amióta élek,de még akkor is mikor terhes volt velem cigizett.

Az ablakot kinyitni lusta,meg hideg van,meg ebbe a házba én fogjam be a pofám.

A nevelőapám is cigizik bár ő kevesebbet.

erkélyünk nincs.Mindenem megfogja a szag.A ruhám,a hajam főleg,a bőrömbe beleivódik....Már szólni se merek neki,mert én leszek a hibás.

Anyu elpanaszkodja mindenkinek,az összes ismerősének hogy én sokat veszekedek vele mert nem akarom minden áldott nap a cigit szagolni,azok meg persze anyut védik mert az összes nikotin függő.

Anyu meg felbátorodik és már csak azért sem nyitja ki az ablakot mert máshol sem engedik meg a gyereknek hogy beleszóljon.

Mit tudok tenni ilyen "Szülőkkel"??

Kérlek ajdatok valami tanácsot!! Bármilyet!

17/L

2012. nov. 8. 17:14
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Minden héten megkérdezed??
2012. nov. 8. 18:56
 42/50 A kérdező kommentje:

??

Én biztosan nem.

nem rég regiztem iide

2012. nov. 8. 18:59
 43/50 A kérdező kommentje:
Egyébként nem értem miért volna baj :)
2012. nov. 8. 19:00
 44/50 anonim ***** válasza:

most csak beszelgetni akarsz rola amugy vagy tenni is valamit? elobb ezt dontsd el magadban.

ha tenni is: en elhiszem hogy anyad egy tehetetlen ember, nyilvan az ha a cigi rabsagaban el evek ota minden eszerv ellenere, de a sajat eleted a tied, neked kell megmutatnod hogy te nem vagy olyan tehetetlen es el tudsz onnan menni. gondold vegig hogy megis MITOL kellene felned? attol hogy otthonmaradsz. masok is el tudnak otthonrol koltozni, te is el tudsz. nyilvan a rossz neveles eredmenye ha tehetetlen vagy te is, de probalj rajta felulkerekedni

2012. nov. 8. 19:06
 45/50 anonim ***** válasza:
92%
esetleg próbáld meg rábeszélni, hogy szívjon elektromos cigit! én ezzel szoktam le, hátha neki is bejön.
2012. nov. 8. 19:25
 46/50 anonim ***** válasza:
16%

cigizz te is

ilyesmi családokban, nagyon ritka az olyan gyerek, aki ne cigizne

2012. nov. 8. 19:37
 47/50 anonim ***** válasza:
0%
Igen, minden héten megkérdezi...
2012. nov. 8. 20:10
 48/50 anonim ***** válasza:
46-os: szerinted akar az ilyen szülők gyereke cigizni, mikor azt hallgatja napi 24 órában, hogy a szülő alig kap már levegőt és úgy köhög, mintha a tüdejét köhögné ki?
2012. nov. 8. 21:12
 49/50 anonim ***** válasza:
Amikor az anya lábát levágták, a nagyobbik fia aznap letette a cigit. A lánya a mai napig szívja. Pedig nagyon csúnya az anya egy lábbal, meg két mankóval, kövéren, mint a disznó. Mellesleg a mi városunkban van a levágott végtagúak rehabilitációs intézete. Iszonyt elmenni arrafelé. Akárha Vietnamba járnánk, a háború után.
2012. nov. 8. 23:44
 50/50 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el minden kommentet, szóval lehet, hogy már írták, de kollégiumba nem tudnál menni?
2012. nov. 9. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!