Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én vagyok nyafka...

Szerintetek én vagyok nyafka vagy az anyám hülye?

Figyelt kérdés

Amióta élek,de még akkor is mikor terhes volt velem cigizett.

Az ablakot kinyitni lusta,meg hideg van,meg ebbe a házba én fogjam be a pofám.

A nevelőapám is cigizik bár ő kevesebbet.

erkélyünk nincs.Mindenem megfogja a szag.A ruhám,a hajam főleg,a bőrömbe beleivódik....Már szólni se merek neki,mert én leszek a hibás.

Anyu elpanaszkodja mindenkinek,az összes ismerősének hogy én sokat veszekedek vele mert nem akarom minden áldott nap a cigit szagolni,azok meg persze anyut védik mert az összes nikotin függő.

Anyu meg felbátorodik és már csak azért sem nyitja ki az ablakot mert máshol sem engedik meg a gyereknek hogy beleszóljon.

Mit tudok tenni ilyen "Szülőkkel"??

Kérlek ajdatok valami tanácsot!! Bármilyet!

17/L

2012. nov. 8. 17:14
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
13%

Most erre amit itt leirtál mit lehet irni azon kivül hogy igazad van? Mondjuk azt azért lehetne hogy anyukádat lehülyézni némiképp durva.

Viszont ha kétszer olvasom el amit irsz akkor máris a szemembe ötlik hogy erősen csúsztatsz az igazad reményében. Pl. ilyet hogy a nikotinistának ad igazat a passziv dohányzóval szemben élő ember nem csinál. Még aki láncdohányos sem védené meg anyukádat, ő is tudja az elvárásaid jogosak.

Most ha ebben csúsztatsz akkor lehet az egész egy nagy ferdités, igy felesleges érdemben foglalkozni vele.

2012. nov. 8. 17:29
 12/50 anonim ***** válasza:
96%

Nem vagy nyafka,és anyád egy önző dög!!!

Sajnos én is átéltem ugyanezt csak apámmal,láncdohányos volt és rengeteget volt hogy még az ágyban is cigizett és úgy aludt el hogy a kezében égett a csikk!:(

Pedig mi kertes házban laktunk. Aztán anyám is cigizett és mikor ketten rákezdtek vágni lehetett a füstöt............. vagy apám a "gyerekszobában nézte a tv-ét és ott bagózott és sz@rta le hogy ott vagyunk! Mertem volna kinyitni az ablakot főleg télen a fejem leordították hogy nem az udvart fűtik.

Sajnos hasznos tanácsot nem tudok adni,mert aki ennyire függő és önző azzal nem lehet mit kezdeni!:(((

2012. nov. 8. 17:30
 13/50 anonim ***** válasza:
0%
szerintem légy lázadó! mondjuk rendezz egy bulit nálatok a tudta nélkül sztem nagyin kiakadna XD
2012. nov. 8. 17:31
 14/50 A kérdező kommentje:

SEMMIT nem ferdítek.

Ennyire hihetetlennek tűnik vagy mi?

Minden áldott nap szagolom.Becsukom az ajtót bejön a szag,kinyitom az ablakot az én szobámba akkor szarrá fagyok.

Most rászoktam a füstölőre,de attól is már fulladok lassan.

Az összes kabim,a cipőm meg mindenem bepakoltam a szobába de pisilni,enni,fürdeni kikell mennem.Ott meg egyblő megfog a szag.

2012. nov. 8. 17:31
 15/50 anonim válasza:
95%
Jézusom... anyukád nagyon durva. Én nem bírnék így élni. Hogy bírtad ennyi ideig? Nekem apukám cigizik, az erkélyre kimegy, de így is lehet érezni a cigiszagot. De anyud még nem is szellőztet... Próbáld elmagyarázni neki,hogy a cigizéstől kihullhat a haja, sokkal hamarabb és feltűnőbben öregszik a bőre, és mellesleg az egészségének sem tesz jót. Bár nem hiszem, hogy hatásos lesz... :S
2012. nov. 8. 17:33
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
nincs barátnőd akihez elköltözhetnnél? én is ezt csináltam de nekem anyám sokkal durvább volt!!
2012. nov. 8. 17:34
 17/50 A kérdező kommentje:

Már próbáltam.

Gyenge pillataiba még normális hangnemben el is ismeri!! hogy ez neki nem jó,és hogy függő de ez kb tart 5 percig.

Utána,fogja azt a rohadt öngyújtót és már annak a hülye hangjától is a falat tudnám kaparni olyna ideges leszek.

Reggelente hányingerrel kelek,és idegesen.Valamiért már ezt váltja ki belőlem a szag.

Bocs hogy itt nyafogok de muszáj már leírnom.

2012. nov. 8. 17:34
 18/50 A kérdező kommentje:

ÁÁÁÁ anyu nem engedné hogy elköltözzek innen.

18 éves koromig meg ugye itt kell maradnom.

2014 februárjában töltöm a 18-at szóval az még naagyon messze

2012. nov. 8. 17:36
 19/50 anonim ***** válasza:
22%
akkor hívd rá a gyernekvédelmiseket
2012. nov. 8. 17:39
 20/50 A kérdező kommentje:

Tudom most azt fogjátok mondani hogy akkor minek kérek tanácsot,de ilyet azért nem merek megtenni.

Az egész család megutálna engem.

Azt meg nem akarom.

2012. nov. 8. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!