Szerintetek én vagyok nyafka vagy az anyám hülye?
Amióta élek,de még akkor is mikor terhes volt velem cigizett.
Az ablakot kinyitni lusta,meg hideg van,meg ebbe a házba én fogjam be a pofám.
A nevelőapám is cigizik bár ő kevesebbet.
erkélyünk nincs.Mindenem megfogja a szag.A ruhám,a hajam főleg,a bőrömbe beleivódik....Már szólni se merek neki,mert én leszek a hibás.
Anyu elpanaszkodja mindenkinek,az összes ismerősének hogy én sokat veszekedek vele mert nem akarom minden áldott nap a cigit szagolni,azok meg persze anyut védik mert az összes nikotin függő.
Anyu meg felbátorodik és már csak azért sem nyitja ki az ablakot mert máshol sem engedik meg a gyereknek hogy beleszóljon.
Mit tudok tenni ilyen "Szülőkkel"??
Kérlek ajdatok valami tanácsot!! Bármilyet!
17/L
A nővérem 24 évesen tüdőrákban halt meg, pedig sosem szívott el egy darab cigit.
A mi szüleink fejenként napi 1,5-2 dobozzal szívtak, szellőztetés semmi, és szintén nem volt beleszólásunk. Ha kinyitottuk, akkor rácsaptak a kezünkre és becsukták. Hiába nyitottuk ki újra, becsukták és kiabáltak.
Ő 21 évesen költözött el otthonról, mert nem talált munkát. Én 15 évesen már koleszba mentem a szüleim miatt.
2 éve halt meg, a szüleimnek meg sem mondtuk, hogy mikor és hol lesz a temetés. Ha meglátnám őket, biztos, hogy agyonütném őket...
Nem olvastam az elözö valaszokat.
Van olyan hogy valaki allergias a cigi füstre,keress ra a neten a tünetekre.Egy ideig panaszkodj otthon v. menj el vele az orvoshoz,persze az orvos is azt mondja ,tartozkodj a füsttöl,ezt majd mond el anyukadnak,ha nem akar akkor se segiteni,panaszkodhatsz tovabb az orvosnak,mert allergiabol,asztma is lehet,talan akkor megijed anyukad.
fú ez szomorú nagyon...
részvétem a tesód miatt!
sakk-matt helyzet
apósom ugyanez pepitában
félek, hogy anyósom előbb fog valami rákot kapni, 40 éve szívja passzívan...
én is dohányzom, igaz kicsiben, azaz napi max 6 szálat, de én -14 fokban is kiállok a teraszra, gyűlölöm, ha mindent bevesz a szag, elég, hogy a kabátom büdi
az ilyen háztartásban még a könyvek lapjai is büdösek, kaptam egyszer kölcsön, de nem bírtam kiolvasni
hm...
ez ismerős.
Nagymamám 20 évig dohányzott de volt ereje és letette.
már 40 éve nem szívott el egy darabot sem.
Kb egy éve kaptunk tőle egy rádiót amit anyu a konyhába tett és ott hallgatta.
kb egy hónapja elromlott és visszavittük a mamához,hogy vigye el az ismerőséhez hátha tud vele kezdeni valamit.
A mamám mióta leszokott gyűlöli a cigaretta füst szagát.
Azt mondta hogy irtózatosan büdös volt az egész rádió,és mikor elvitte a szerelőhöz akkor viccelődött a pasi hogy honnan hozta ezt.
Hát úgy körülbelül akkor képzeljétek el milyen a lakás...
anyu egyébként szívbeteg.
De még így sem teszi le.
Nem lehet semmivel meggyőzni.Már lett neki fizetve ilyen leszoktató kezelés is de rá 1 hétre már szívta.
Félek közel menni az emberekhez,vagy megölelni őket mert 100% hogy megérzik a szagot.
Nem akarok én lenni a büdöske...
Mamám idősek otthonában lakik.
Oda sem mehetek.
Esetleg a keresztanyám...de anyu vele nagyon rosszban van és nem tudom hogy befogadna-e egyáltalán.
Egyébként igen 3.os vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!