Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én vagyok nyafka...

Szerintetek én vagyok nyafka vagy az anyám hülye?

Figyelt kérdés

Amióta élek,de még akkor is mikor terhes volt velem cigizett.

Az ablakot kinyitni lusta,meg hideg van,meg ebbe a házba én fogjam be a pofám.

A nevelőapám is cigizik bár ő kevesebbet.

erkélyünk nincs.Mindenem megfogja a szag.A ruhám,a hajam főleg,a bőrömbe beleivódik....Már szólni se merek neki,mert én leszek a hibás.

Anyu elpanaszkodja mindenkinek,az összes ismerősének hogy én sokat veszekedek vele mert nem akarom minden áldott nap a cigit szagolni,azok meg persze anyut védik mert az összes nikotin függő.

Anyu meg felbátorodik és már csak azért sem nyitja ki az ablakot mert máshol sem engedik meg a gyereknek hogy beleszóljon.

Mit tudok tenni ilyen "Szülőkkel"??

Kérlek ajdatok valami tanácsot!! Bármilyet!

17/L

2012. nov. 8. 17:14
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
75%

Én dohányzóként (mondjuk nem olyan durva dohányosként, mint anyukád) mondom azt, hogy bunkóság, amit anyukád csinál.

Babával a pocakban bagózni? Meg összefüstölni a lakást? Az még oké, hogy bent rágyújt, pláne, hogy nincs erkély, de könyörgöm, csukja magára az ajtót és nyisson ablakot. Nálam pl. egész nap nyitva van az ablak, pedig én naponta kb. 10 szálat szívok...

Kössetek kompromisszumot: ha otthon vagy, gyújtson rá úgy, hogy kilóg az ablakon, vagy végig nyitva maradjon az ablak, míg ki nem szellőzik.

Egyébként édesanyám és a párja kemény láncdohányosok, de a lakásukban még egy nemdohányzó sem érzi meg a szagot, mert állandóan szellőztetnek, gyertyát égetnek. Mindig finom vaníliaillat van náluk a gyertyáktól.

Tényleg, pakoljátok ti is tele a nappalit illatos gyertyákkal, a láng valamennyire megszűntetni a füstöt és a szagot.

2012. nov. 8. 17:47
 22/50 A kérdező kommentje:

A nevelőapám lehetetlen eset.

Tőle félek is.

Neki nem merek ilyenről beszélni mert azt mondja hogy kussoljak...

Anyu néha,ritkán,egy hónapban,3×,ha már 1 órát veszekedtem vele akkor hajlandó kihajolni,de amúgy szarik rá.

Gyertyát nem égethetek mert akkor meg jön azzal hogy felgyújtom a lakást.De ezt aztért majd megpróbálom vele megbeszélni.Legalább pár gyertya...

2012. nov. 8. 17:50
 23/50 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos nem a szaga a legnagyobb probléma hanem az egészségügyi problémák!!! Ami most lehet hogy nincs,de később tuti előjön!:(

Én is 12évig cigiztem,bár közel sem voltam láncdohányos. Napi max 10szál,de már több mint 3éve nem szívom. Elmúltam 30éves,de azon felül hogy asztmám van sokszor krákogok mint egy tüdőrákos.......:(

12#vagyok.

2012. nov. 8. 17:54
 24/50 A kérdező kommentje:

Anyu meg szerintem tüdőbajos lehet.

Mostanában úgy köhög mint egy nem normális.Már 25 éve szívja a cigit.Napi 1-1,5 dobozzal.

Nem hiszem el hogy nincs semmi baja.

Múltkor azon csodálkoztam hogy már majdnem megfulladt olyat köhögött kb 5 percig egyfolytában,aztán közbe ott lógott a cigi a kezében...hát mondom..

annyira rossz ez.Néha sírni tudnék olyan rossz.Aki ezt nem élte át az nem tudja milyen rossz.Senkinek nem tudom elmondani mert szinte mindenki azt mondja hogy anyunak van igaza,és amíg itt lakom ő etet addig nem mondhatok semmit...

Nagyon szar.

2012. nov. 8. 17:58
 25/50 A kérdező kommentje:

azt még leírom azért hogy tisztán lássátok a történetet.

A papám tüdőbetegsében halt meg 47!! évesen.

És anyu képes ezek után is szívni.

Rühellem őt. De én vagyok neki a rossz,meg a hülye taknyos és hogy merek beleszólni az ő dolgába.Van mikor elbőgi magát,hogy őt mindenki csak cseszeget aztán még nekem lesz lelkiismeret furdalásom.

Köszi annak aki írt privátot!

Kipróbálom majd mindegyiket.:)

2012. nov. 8. 18:01
 26/50 anonim ***** válasza:
66%
Az én apám is rákban halt meg,de ő ivott is. Napi 3doboz cigi füstszűrő nélkül.
2012. nov. 8. 18:07
 27/50 anonim ***** válasza:
57%

Azt a mindenit, miért lettem lepontozva???

17:47.

2012. nov. 8. 18:12
 28/50 anonim ***** válasza:
96%

figyelj, el tudsz koltozni, keress egy reszidos allast es abbol tudsz fizetni valami olcsot. nem szamit hogy anyad nem engedi el tudsz koltozni, nincs az a rendorseg ami 17 evesen hazavisz. ne felj, kezdj el felnoni, megeri meglatod. anyadrol nem akarok semmit irni most, nem akarlak en meg teged felbatoritani, de igazad van. nem fogod tudni megvaltoztatni a helyzetet ha o nem akarja, ugyhogy neked kell elmenni. en 16 eves koromtol kulon laktam.

aki meg azt rta hogy csusztatas van: nekem hiheto a sztori, nemreg tortent meg hogy anyamnal aludtam parszor, az elettarsa meg bagozik, telefustolte az egesz lakast, undorito szagu lett a hajam ruham, mondtam anyamnak hogy szoljon mar neki hogy kint bagozzon vagy az ablakot nyissa ki. anyam nem cigizik, ez volt a valasza: miert nem megyek inkabb en is be hozza ragyujtani. az egyetlen gyerekenek mondta ezt. mert nehogymar o ne cigizzen amikor o akar, de nekem kuss a nevem es nyeljem a fustot.

2012. nov. 8. 18:12
 29/50 anonim ***** válasza:
18%

ma 18:12 azert, mert az ilyen kerdeseknel eloszor az lesz lepontozva aki nem elso idegbol ir hogy kotelet az ilyennek, ver kell hogy folyjon stb, hanem eszszeru megoldast ir.

masodik korben a veresszajuak jonnek es a vegere 1-2 kivetelen kivul mindenki le lesz pontozva.

2012. nov. 8. 18:15
 30/50 anonim ***** válasza:
56%
Az az állat amelyik pontoz bekaphatja!!!!! Úgy látszik neki az a normális hogy tele van füstölve a lakás a gyerek meg kussoljon vagy dögöljön meg...........
2012. nov. 8. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!