Kb egy órája nagyon összevesztünk az anyámmal. Bár nem mutatom, rosszul érint. Félévkor négyes-ötös volt az átlagom, most is tartom, de az utóbbi időkben kaptam három hármast, ma pedig kémia témazárót írtunk, de nem olyan lett, mint amire számítottam, jóval nehezebb. Mondtam is neki, hogy ez szerintem nem lesz jó... Erre felkapta a vizet,és úgy adta elő a sztorit, mintha én valami hülyegyerek lennék, és amúgy is ingerült volt ma, szóval összevesztünk. Minden rosszabb jegyemet felhozta hónapokkal ezelőtt, és még ő volt a sértett fél Erre azt mondtam neki, hogy nem szólok többé hozzá, ő pedig szinte levette a kezét rólam, azt mondta ne egyek itthon, menjek el máshova stb... Most mit kéne tennem? (Nem fogok bocsánatot kérni a semmiért.)
2014. febr. 12. 18:12
1/6 anonim válasza:
csak dühös.. Majd lehiggad.. Kerüld ma a társaságát, és holnap már minden a régi lesz.
2014. febr. 12. 18:19
2/6 anonim válasza:
Anyád hányas volt kémiából ?
2014. febr. 12. 19:05
3/6 anonim válasza:
kérj bocsánatot
2014. febr. 12. 19:09
4/6 anonim válasza:
Mindegyik ilyen. Legalábbis ilyen korban mindíg ezt hisszük vagy balhé lesz a vége ne csinálj belőle különösebb gondot
Szerez egy barátnőt és vidd haza mutasd be neki. Attól mindíg megenyhülnek. Már ha nem olyan hangosan nyomjátok este hogy nem tud aludni.
2014. febr. 12. 19:17
5/6 anonim válasza:
Nekem ma is eltelt egy nap az életemből, amikor nem használtam a kovalens-kötésről tanultakat. Különös nem?
Nem is értem azokat a szülőket, akik ilyen szinten zsenit óhajtanak a gyermeküknek tudni. Szerintem mindenki jó valamiben. Pl aki a humán tárgyakból jó, miért erőltetik ennyire rá a reál tárgyakat és a többi. Mondjuk nem is ez volt a kérdés, de felháborító:) Anyád meg megnyugszik ne aggódj. Mond meg neki, hogy felfogtad, hogy magadnak tanulsz ő is tegye ezt...
2014. febr. 12. 21:53
6/6 A kérdező kommentje:
Anyu nem tudom,hogy hányas volt kémiából.
Aztán itt mondta valaki, hogy vigyek haza barátnőt. Azon mégjobban kiakadna,mert lány vagyok. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!