A saját anyám szid engem hátulról?
Most hallottam meg itthon, hogy a drága édes anyám szid engem hátulról.
A mamám meg erről hallgat. Mindenhogy kibeszélnek engem és elhordanak mindennek. Amúgy meg fele annyit sem kapok meg, mint a tesóm.
Teljesen tanácstalan vagyok most!
Ha jól értem, akkor anyud, a saját édesanyjával beszéli meg a veled kapcsolatos problémákat. Nem az utcán vagy a szomszédnak szid, hanem a gondokra keres megoldást.
Ne legyél tanácstalan, inkább fogadj szót és arra figyelj, hogy kevesebb gondot okozz otthon anyukádnak. Azon meg gondolkodj el, hogy miért kapsz kevesebbet. Lehet, hogy nem érdemled meg az eredményeid, vagy a viselkedésed miatt? Próbáld ki egyszer, hogy lesz-e pozitív változás, ha Te magadon változtatsz. Szerintem biztos.
A tesóm külön lakik. Én kitűnő tanuló vagyok, nem járok szórakozni. Az anyám túl okosnak hiszi magát, amúgy meg egy semmire kellő.
A tesóm a mindene. Aki a mostohatesóm. A apámtól elvált és hozzáment egy másikhoz, akinek a fiát tejbe, vajba fürdeti.
Emlékszem 10 éves koromban fent hagyott egy vonaton, mert ment a nevelőapámhoz. Én meg szaladtam, hogy segítsen nekem valaki, mert tanácstalan voltam, hogy melyik megállónál kell leszállni. Azt a kis sz a r kupacot meg még egyedül hagyni is fél...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!