Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A saját anyám szid engem...

A saját anyám szid engem hátulról?

Figyelt kérdés

Most hallottam meg itthon, hogy a drága édes anyám szid engem hátulról.

A mamám meg erről hallgat. Mindenhogy kibeszélnek engem és elhordanak mindennek. Amúgy meg fele annyit sem kapok meg, mint a tesóm.

Teljesen tanácstalan vagyok most!

2014. febr. 11. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Elvileg mindennek oka van. Tesód miért kap több mindent? Kevesebbet csavarog? Többet tanul? Fiatalabb mint te? Kevés az infód...
2014. febr. 11. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Es mennyi igazsag van abban, amit anyukad mond?
2014. febr. 11. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, akkor anyud, a saját édesanyjával beszéli meg a veled kapcsolatos problémákat. Nem az utcán vagy a szomszédnak szid, hanem a gondokra keres megoldást.

Ne legyél tanácstalan, inkább fogadj szót és arra figyelj, hogy kevesebb gondot okozz otthon anyukádnak. Azon meg gondolkodj el, hogy miért kapsz kevesebbet. Lehet, hogy nem érdemled meg az eredményeid, vagy a viselkedésed miatt? Próbáld ki egyszer, hogy lesz-e pozitív változás, ha Te magadon változtatsz. Szerintem biztos.

2014. febr. 11. 15:52
 4/5 A kérdező kommentje:

A tesóm külön lakik. Én kitűnő tanuló vagyok, nem járok szórakozni. Az anyám túl okosnak hiszi magát, amúgy meg egy semmire kellő.

A tesóm a mindene. Aki a mostohatesóm. A apámtól elvált és hozzáment egy másikhoz, akinek a fiát tejbe, vajba fürdeti.

Emlékszem 10 éves koromban fent hagyott egy vonaton, mert ment a nevelőapámhoz. Én meg szaladtam, hogy segítsen nekem valaki, mert tanácstalan voltam, hogy melyik megállónál kell leszállni. Azt a kis sz a r kupacot meg még egyedül hagyni is fél...!

2014. febr. 11. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Hat ha neked ennyire rossz, akkor koltozz el.
2014. febr. 11. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!