Az anyám folyton ordibál velem, pedig valamikor nem is csinálok semmit. Mi a gondja velem? Többi lent!
semmiképp se lépj le, gondolj bele gy csak a gyereket látná benned, hány felnőtt lép le valahonnan? semennyi. ne menekülj a problémáid elől.:)
egyébként most így a példához amit felhoztál, mondd neki hogy fáradt vagy, és ennyi. ha nem nézheted amit szeretnéd akkor inkább aludni szeretnél. lehet csak az zavarja hogy sokat nézed, és azt szeretné hogy ahelyett hogy tévézel inkább találkozz, beszélgess barátnőiddel, rajzolj, ilyenek(nyugi, hatodikban én se nagyon foglalkoztam ezekkel, de máris bánom, aztán nem vagyok sokkal több mint te:D) mondd neki hogy 2-es nem rossz jegy, belátod lehetett volna jobb is, de te mindent megtettél. (és tényleg tegyél meg mindent a jó jegyért.) ne akkor próbáld megbeszélni vele a dolgokat amikor épp ordibál, és már ideges, hanem mikor mondjuk tök nyugi van és beszélgettek valamiről, aztán szép lassan hozd fel a témát. sajnállak anyud miatt, de megoldható:) kb. ennyi jutott most eszembe:D
13/L (nyolcadikas)
Utál téged.
Rengeteg ember szül, aztán meg rájön, hogy utálja a gyerekét, mindenért őt hibáztatja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!