Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért cseszeget folyton az...

Miért cseszeget folyton az anyám, nem veszi észre hogy az idegeimre megy?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok,jelenleg dolgozom,de otthon élek,mert így takarékosabb.

Anyám mondta hogy ne fizessek albérletet,inkább adjak bele a kajába,rezsibe,és éljek velük,egy 2 szintes családi házban lakunk,tehát van saját lakrészem,saját fürdőm.

Na már most ugye,anyum folyton rinyál az utóbbi időben,hogy

segítsek be egy kicsit a házimunkába,mosogassak el magam után,(megjegyzem hogy a koszos mosatlant folyton a mosogatóba teszem,és engedek rá langyos vizet,h ne száradjon rá másnap).

Múltkor csak úgy bejött a szobámba,és megjegyezte,hogy mindenhol szennyesek vannak,igazán levihetném a mosó konyhába,hisz oda való.......mondtam h nekem nagyon jó így,majd összeszedem!

Aztán jött azzal,hogy múltkor összeszedte a szennyes törölközőt az én fürdőmből,megjegyezte hogy nem ártana kitakarítani a fürdőt,erre mondtam,hogy ki lesz takarítva,mert minden héten kiszoktam,ha annyira szúrja a szemét,akkor csinálja meg.

Barátnőm is ki van akadva,szerinte anyám azt hiszi,hogy még mindig 10 éves kisfia van.......

Amikor ő itt van,folyton piszkál minket hogy "Kriszti a te szobádban is ekkora rendetlenség van?" ő meg visszaszólt neki,hogy nem,mert anyu kitakarít szó nélkül,anyám szerint ez elég bunkó beszólás volt,szerintem meg igaza van barátnőmnek,miért piszkálja?

2013. máj. 21. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert nem költöztél el, ergo még mindig gyerekként kezel.

A megoldás: mosogass el, tartsd tisztábban a fürdőt, szállj be a közös munkákba, alkalmazkodj.

Vagy ha sehogy nem juttok dűlőre, költözz el, akkor meglátjátok, hogy jobb.

2013. máj. 21. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:

23 évesen azért ne várd már el hogy anyád takarítson utánad.. Ha nem tetszik neked hogy anyád ezt szóba hozza, tessék elköltözni.

A barátnőd meg hasonlóképpen egy lusta ember lehet ha szó nélkül eltűri hogy az anyja takarítson utána..

2013. máj. 21. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha ezt egy 16 éves írja le, akkor azt gondolom, hogy csak tini és az anyukájával kicsit veszekenek a szokásoson.

DE TE MÀR FELNÖTT VAGY!!! 23 évesen az ember már kitudja törölni a fenekét, és képes a mosógépet beindítani. Hogy nem mosogatsz el egy jó nagy bunkóság is.

Gondolj bele milyen házimunkát kellene végezned ha egyedül élnél egy lakásban. Fözés, mosogatás, mosás, teregetés, takarítás, porolás stb... ez minden nap/héten. Ha most ennek a felét csináld meg. Vagy is mikor megkajáltál nem fog a gyürü leesni a kezedröl, ha elmosogatod a tányért amiböl ettél, vagy a kiürült edényt amiböl kivetted a kaját.

Anyád helyében én nem föznék rád addig amíg nem vagy képes elmosogatni magad után, és tuti 100% hogy nagykoru gyerekemre nem mosnék többet, ha csak meg nem kér nagyon szépen, hogy tegyem meg.

2013. máj. 21. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Anyukádnak van igaza.

Felnőtt ember vagy, dolgozol, bele is adsz a kajába/rezsibe. De a házimunkából is kellene venned a részed.

Barátnőd stílusát inkább nem is kommentálnám:

"nem,mert anyu kitakarít szó nélkül"

Vagyis mégis. Barátnőd hány éves, 10 (ez így nem pedofília?)? Mert körülbelül onnantól már képesnek kellene lennie kitakarítani a saját szobáját.

2013. máj. 21. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

"megjegyzem hogy a koszos mosatlant folyton a mosogatóba teszem,és engedek rá langyos vizet,h ne száradjon rá másnap"

Wooow!

És ezért milyen kitüntetést vársz?

2013. máj. 21. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Elég nagy az arcod ahogy elnézem. A tányérra nem vizet kell engedni hanem el kell mosogatni és felrakni a szárítóra, vagy eltörölni és elrakni. Anyád nem cseszeget sem téged sem a barátnőd csak nem szeretne kupiban élni. A feleséged mit mondana arra ha szanaszét hagynád a szennyest a lakásban? Valószínűleg rövid úton visszaküldene anyádhoz...
2013. máj. 21. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:
84%
De nagy suttyó vagy! Te nem takarékosságból laksz otthon, hanem, hogy legyen egy házicseléded. Barátnődnek sem lenne ekkora a szája, ha az ő lakásában csinálnád a mocskot, és neki kéne utánad ganézni a lakást. Amit anyád kér, az alap. Szégyen, hogy kérni kell. Úgy viselkedsz, mint egy idióta lázadó kamasz. Ki kéne, hogy rakjon anyád otthonról.
2013. máj. 21. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!