Anyam megorjit, ugye szerintetek se normalis?
21 vagyok, meg javaban tanulok, egy nem konnyu szakon. Ennek ellenere az atlagom kiemelkedo, mert most az egyetemet tekintem munkamnak, tehat ha jol tanulok, akkor kapok osztondijat, igy tenyleg probalom kihozni magambol a maximumot. Anyam, mivel nem tudja beosztani a penzet, allandoan tartozasa van (turizos gyujtogeto) ezert ha itthon vagyok (kolis vagyok) nekem kell etetnem ot is. Emellett az elmult honapokban jo sok penzt kert tolem, pedig nekem sincs, csak az arvasagi, meg az osztondij. Mindezt o nemhogy termeszetesnek veszi, de meg elvarna, hogy fizessem a fele rezsit, ugy, hogy alig vagyok itthon. (mar viz sincs, lavorban mosakszok, ezen kivul csak a gep hasznalja az aramot, a neten en fizetem) Allandoan uvolt velem, meg szid, hogy en mekkora egy hulye vagyok, es hogy ezert nincsenek barataim. (vannak, csak en inkabb a minosegre, mintsem a mennyisegre torekszem, de 4 allando baratnom van, evek ota) Ezen kivul ilyeneket mond, hogy "en szartalak ki teged, addig azt csinalod amit en mondok". Nem tudom mire fel, reven en tartom el. A lakas egy kupleraj, mert takaritani nem szokott. Ha bevasarlok hetvegen es megkerem, hogy o fozzon, mert tanulnom kell, akkor azt hallgatom egesz nap, hogy en ot dolgoztatom. (ha nem fozne, akkor tv-t nezne)
Teljesen remenytelen, nem latja be a hibait, csak uvolt, vagy sir, tehat beszelni nem lehet vele. Segitseget itt ugyse kapok, de jo volt kiirni magambol.
Segítséget itt úgyse kapsz, de jól esett kiírni magadból? Nyilván nem az ide írogatók fognak anyád elé állni, ha te nem mersz...
Mondd meg neki, hogy nem adsz bele a költségekbe. Oldja meg, vagy neki se lesz semmi. Intézd el magadnak, amire szükséged van (a kaját meg a netet is elintézted), és ennyi.
Nem értelek egyáltalán. Szerinted mi a búbánatot fogsz csinálni, ha kikerülsz az egyetemről, és nem lesz állásod, nem lesz ösztöndíjad, és anyád egy fillért se ad, mert már ötödikén elverte minden pénzét...? Mihez fogsz akkor kezdeni...? Éhen halsz?
Segíteni valóban nem tudok, max. a részvétemről biztosíthatlak. Ismerem anyukád fajtáját, egyszer, egy rövid ideig volt kapcsolatom egy hasonló mentalitású nővel. Reménytelen eset.
Azért n az albérlet dolgot megrágnám még egyszer. Ha nincs kóter, arra nem kell fizetni. Egy diáktársaddal összeköltözve pedig jelentősen csökkenne az albérleti díj. Kéne húzni a nadrágszíjon, az tény, de még mindig jobban járnál, mint így, hogy idegileg kikészülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!