Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Anyukám a rendőrségen dolgozik. Ma nem mentem be iskolába, mert depressziós vagyok.

Hazajöttem, és anyukám elkezdett velem kiabálni, és ütni, és azt mondta hogy "meg ne próbáld megegyszer ezt csinálni mert kiny*rlak, és nem erdekel ha börtönbe kell mennem"... meg ilyeneket vágott a fejemhez, hogy egy szegyen vagyok, és nézzek a tükörbe hogy ilyen rossz tanuló vagyok, és az is az én hibám hogy nincsenek barataim... most elmebt itthonrol ezért tudom ezt a kérdést ki írni mert elvette a telefonomat is, de itt hagyta az asztalon.

2023. okt. 24. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Dráma, dráma.

Gondolom nem ez volt az első lógós nap és néha más egyéb is történik.

Részemről sem a verbális, sem a fizikai bántalmazás nem elfogadott. De. Egyik pillanatról a másikra nem viselkedik így szülő, és ezt az alkalmat nagyon kiemelted.

Mit akarsz ezzel elérni?

2023. okt. 24. 14:53
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Iskolába járni kell, de az első mindíg a gyerek! Ha fenyeget, vagy erőszakol téged az üti azt hogy nem jársz be az iskolába, fordulj a rendőrséghez.
2023. okt. 24. 16:49
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Hogy állna a szád, ha anyád közölné, nincs főtt étel, nincs zsebpénz, és mától nem dolgozik, mert ő depressziós?
2023. okt. 24. 16:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz a kérdésre mit írni, mert csak a gyerek álláspontját ismerjük akiről annyit tudunk, hogy nem ment iskolába mert depressziósnak tartja magát.
2023. okt. 24. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!