Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális ha az anyám...

Mennyire normális ha az anyám féltékeny a barátnőimre vagy úgy általában bármelyik nőre akivel készülnék összekötni az életem vagy ha épp ismerkedek valakivel?

Figyelt kérdés
Már 32 éves vagyok. Eddig ahány barátnőmet bemutattam neki mindig kiakasztotta őket, az egyikkel össze is verekedett. Olyan is volt hogy vendégül láttam volna két lányt a lakásunkban és nem engedte meg. Ráadásul ez egy dolog de amikor felhív telefonon pl kulfoldon vagyok vagy más városban és arról beszélek hogy ismerkedek valakivel rögtön biztos prostituált a lány vagy egyenesen büntet hogy én hagyjam békén a lányokat mert mennyi zaklató van meg ilyen olyan ember és hagyni kell élni őket stb. Nem hagy békén. Nem hogy a barátnőimre féltékeny volt hanem már arra is az ha csak egy nővel ismerkedek külföldön vagy bárhol is. Nekem ez ijesztő.
2023. okt. 12. 21:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne is legyen barátnőd, míg megrekedtél 16 éves kamasz szinten, aki nem tudja leállítani az anyját.

Hagyd békén a csajokat a SAJÁT érdekükben, kérlek.

És nem, nem kell elvárni, hogy a bnőd majd "megértse", amiért TE beengeded a kapcsolatotokba, az életetekbe a mentálisan beteg anyját. Ugyanis ezt teszed, és értelmes nő menekül az ilyen embertől.

2023. okt. 13. 08:02
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
*mentálisan beteg anyádat - bocs... #21
2023. okt. 13. 08:03
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire nem normális. Ennek ellenére a lightosabb verziója még csak nem is ritka (anyámra is féltékeny volt az anyósa, rám is féltékeny valamennyire az anyósom, és tele van ettől szenvedő barátnők és menyek kérdéseivel a Gyakori), de a te anyád kimondottan durva eset.

32 évesen már túl kéne lenned azon, hogy ennyire felidegesíted magad, és hagyod tönkretenni a kapcsolataidat vagy elvenni a lehetőségeidet.

Nem kell megmondani, hogy ismerkedsz, nem kell megmondani, hogy nővel találkozol, vagy barátnőd van. Ha mégis megmondod, azt is meg kell mondani, hogy a találkozó idejére a telefont kikapcsolod vagy némítod. A barátnődet pedig soha nem kell oda vinni, nem kell bemutatni. Ha szereted, megkíméled őt ettől.

Fájdalmas dolog, hogy az anyádat teljesen ki kell zárnod az életed egy fontos részéből, de ilyen emberrel csak fájdalmas dolgok közül lehet választani. Még mindig ez a kisebb rossz.

2023. okt. 13. 13:04
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem vilagmegrengeto problema ez csak egy kiirt kerdes amit reszletesen megfogalmaztam. Nyilvan amikor bezarom az oldalt akkor elem tovabb az eletemet.
2023. okt. 13. 13:38
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
"Mégiscsak az anyám."-írtad korábban. De ez milyen anya szerinted? Tévhit, hogy minden anya szereti a gyerekét, és nálatok ez a helyzet, hiába fáj elfogadnod. Akkor meg mégis mért áldoznád fel magad egy olyan emberért, aki ennyire nem becsül és nem is fog már! Elhagyni egy érzelmi bántalmazót saját magaddal szembeni kötelességed. És te valóban az áldozata vagy egy bántalmazónak, az is mutatja, hogy félsz a bűntudattól. És ő szerinted mikor érzett bűntudatot azok után, amiket ellened tett? Az nonszensz, hogy te kiszolgáld az ő érzéseit, a saját magánéletedet tönkretéve ezáltal, míg ő meg csak magára gondol, és még te érezz bűntudatot, hogy elhagyod?? Más megoldás nincs, mint hogy határokat húzol keményen vagy kapcsolatmegszakítás. Emellett az önbizalmad felépítése, ami jelenleg nem létezik a nárci anyádnak köszönhetően.
2023. okt. 13. 14:05
 26/29 anonim ***** válasza:
55%

Anyukád attól fél, hogy elveszti egyetlen fiát egy nő miatt.

Azt tanácsolom, hogy ismerkedj lányokkal, mondd el nekik anyád természetét, nehogy meglepetés érje őket, költözz el a pároddal valahova. Persze, anyukád majd összehord rád kígyót-békát, de az a normális, hogy a gyermek kirepüljön otthonról.

Cselekedj legjobb belátásod szerint: közel lakni hozzá (esetleg gyakori látogató lenne nálatok), vagy messze tőle (kétégbe esne a magány miatt, mert "elhagyott" lett).

2023. okt. 13. 16:45
 27/29 A kérdező kommentje:

Utolsó hát igen ez a jó megközelítés. Egyébként meg én már mondtam neki hogy vegyen házat üdülőövezetben pl Balcsinál és gyakran meglátogatom akkor és szép helyen tölthetnénk együtt az időt de azt meg eleinte akarta most meg máshova akar költözni.

Akkor meg mit érdekel engem... Egyáltalán mit akar akkor.

2023. okt. 13. 17:13
 28/29 anonim ***** válasza:
55%

Kedves Kérdező!

Habár engem lepontoztak, de hidd el, hogy sok évtizedes élettapasztalatom mondatja azt velem, amit leírtam.

Köszönöm, hogy egyetértesz.

2023. okt. 13. 20:49
 29/29 anonim ***** válasza:
77%
18: 34-et.
2023. okt. 15. 02:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!