Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális ha az anyám...

Mennyire normális ha az anyám féltékeny a barátnőimre vagy úgy általában bármelyik nőre akivel készülnék összekötni az életem vagy ha épp ismerkedek valakivel?

Figyelt kérdés
Már 32 éves vagyok. Eddig ahány barátnőmet bemutattam neki mindig kiakasztotta őket, az egyikkel össze is verekedett. Olyan is volt hogy vendégül láttam volna két lányt a lakásunkban és nem engedte meg. Ráadásul ez egy dolog de amikor felhív telefonon pl kulfoldon vagyok vagy más városban és arról beszélek hogy ismerkedek valakivel rögtön biztos prostituált a lány vagy egyenesen büntet hogy én hagyjam békén a lányokat mert mennyi zaklató van meg ilyen olyan ember és hagyni kell élni őket stb. Nem hagy békén. Nem hogy a barátnőimre féltékeny volt hanem már arra is az ha csak egy nővel ismerkedek külföldön vagy bárhol is. Nekem ez ijesztő.
2023. okt. 12. 21:37
A kérdező szavazást indított:
Tipikus
Nem normális
51 szavazat
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Visszagondolva olyan is volt hogy amikor egy nővel ismerkedtem addig hivogatott zaklatott és idegesített de minden erejével. amíg össze nem vesztem indirekt módon a lánnyal is. Amikor meg egyedül voltam hirtelen már nem lett (anyámnak) semmi baja. Mint aki jól végezte dolgát.
2023. okt. 12. 21:38
 2/29 anonim ***** válasza:
96%
32 évesen még itt tartasz? 16 évesek problémája...
2023. okt. 12. 21:40
 3/29 A kérdező kommentje:

66 éves már sokszor hallom tőle hogy ő nem akar egyedül maradni én meg sokszor megmondtam neki egyértelműen hogy

1: 40 évesen nem a 75 éves anyámmal fogom az életemet tölteni

2: ő már 22 évesen házasodott férjet gyereket akart és kapott is. Akkor honnan a frászból veszi a bátorságot hogy a fia meg nem tehetné ezt meg nyugodtan?

2023. okt. 12. 21:40
 4/29 A kérdező kommentje:
2: nem itt tartok de amikor felhiv skypeon vagy telefonon mindig itt kötünk ki és rohadt unalmas mert ha tovabb csinalja meg fogom vele szakitani a kapcsolatot.
2023. okt. 12. 21:41
 5/29 anonim ***** válasza:
95%
Sarkadra kellene állni,nem dedós módon kérdést kiírni ezzel kapcsolatban...
2023. okt. 12. 21:45
 6/29 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki h ha b@szogat nem fogom neki felvenni a telefont de gondolod bírok vele? 66 éves anyámmal? Gondolod nem ismer úgy mint a tenyerét? Nem bírok vele
2023. okt. 12. 21:58
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem normális. Az olyan anyával, aki ennyire nem akarja a saját gyereke boldogságát, azzal csak a kapcsolatmegszakítás, vagy nagyon ritka kontakt segít csak. Önző és gusztustalan viselkedés ez tőle. Neked meg önbizalmat kéne építened, hogy többre becsüld magad annál, hogy ezt hagyod megcsinálni bárkinek veled.
2023. okt. 12. 22:04
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Narcisztikus személyiség, nem fogja soha tiszteletben tartani a határaidat, nem fog soha elengedni, hogy birtokolhasson. Mindaddig így lesz, amíg teljesen meg nem szakítod vele a kapcsolatot.
2023. okt. 12. 22:06
 9/29 A kérdező kommentje:

Oké. Csak mégis az anyám. Már 66 éves az átlag életkor 75 körüli. Lehet hogy csak 9 évet lehet már velünk és utána el kell engedni. Akkor meg már bánni fogom talán, hogy ez így volt mert soha többé nem tudok az anyukámmal beszélni.

Szóval ez nehéz ügy nagyon.

2023. okt. 12. 22:14
 10/29 anonim ***** válasza:
96%
Anyukád mentális beteg ez tény. Ezen nincs mit szépíteni. Az aktuális csajnak ezt el kell mondani és kész. Normális ember ezt megérti és úgy kezeli a helyzeteket.
2023. okt. 12. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!