Mennyire normális ha az anyám féltékeny a barátnőimre vagy úgy általában bármelyik nőre akivel készülnék összekötni az életem vagy ha épp ismerkedek valakivel?
Figyelt kérdés
Már 32 éves vagyok. Eddig ahány barátnőmet bemutattam neki mindig kiakasztotta őket, az egyikkel össze is verekedett. Olyan is volt hogy vendégül láttam volna két lányt a lakásunkban és nem engedte meg. Ráadásul ez egy dolog de amikor felhív telefonon pl kulfoldon vagyok vagy más városban és arról beszélek hogy ismerkedek valakivel rögtön biztos prostituált a lány vagy egyenesen büntet hogy én hagyjam békén a lányokat mert mennyi zaklató van meg ilyen olyan ember és hagyni kell élni őket stb. Nem hagy békén. Nem hogy a barátnőimre féltékeny volt hanem már arra is az ha csak egy nővel ismerkedek külföldön vagy bárhol is. Nekem ez ijesztő.2023. okt. 12. 21:37
11/29 anonim válasza:
Kérdező. A szülőt nem 32 és nem 41 évesen kell "elengedni", hanem 18-25 éves kortól levalni kell róluk, az a normális. De az se százas, amit te művelsz 32 évesen.
13/29 anonim válasza:
Kérdező, te nem vagy menthetetlen, ráadásul még időben vagy (épphogy). Gyorsan döntsd el, hogy mit szeretnél. Leválni anyukádról, akinek ezentúl meg kell elégednie heti egy telefonbeszélgetéssel, és avval, hogy semmit nem tud a magánéletedről, vagy pedig kifutni az időből, és egyedül leélni az életed anyuci kisfiaként, hagyni magad érzelmileg zsarolni, elszalasztani a párkapcsolat és család lehetőségét.
14/29 anonim válasza:
Ne mondd el neki!
Ne is mutasd be!
Látod, hogy ártalmas következménye van.
32 évesen lassan külön kellene laknotok.
15/29 anonim válasza:
A férjemmel 9 éve vagyunk együtt, soha nem láttam az anyját, nem ismeri a gyerekeinket sem. Nem véletlenül. Előttem az összes kapcsolatát szétszedte. Üzenetben kommunikálnak, néha meglátogatja, ha nagyon muszáj, havonta-kéthavonta. Ignorálja a hülyesegeit. Lehet így is. Boldogok vagyunk. Az anyukája mentális beteg, soha nem lesz boldog, de orvoshoz nem hajlandó menni.
16/29 anonim válasza:
Hát a féltékenységről úgy általában annyit tudok mondani ,h férfiatlan/nőtlen ha valaki féltékeny.Ott az önmegbecsülés hiánya van.Az olyan embert hagyni kell.
17/29 anonim válasza:
...annyit hozzá kell tennem.H az önmegbecsülés nem ego.Hanem a realitások közt maradni ,önbecsülés.
A túlzott önbecsülés is irígységet vált ki, mikor szembesül önmagával.Van egy érzésem,h anyádnak amúgy klimax problémái vannak.Vagy kapuzárási pánik.Biztosan nehéz időszak.
18/29 anonim válasza:
És ha 100 évig él az anyukád akkor még 44 évet szenvedsz?
19/29 anonim válasza:
lehet, hogy te hamarabb meghalsz, mint anyád... Emiatt nem lesz 1 boldog napod sem az életben? Ahogy lejön az írásodból , már így is eléggé kicsinált téged. Miért hagyod ezt neki?
20/29 anonim válasza:
Hagyjátok, emberek, 32 éves felnőtt ember. Majd rájön magától. Vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!