Az normális, ha egy anya azt mondja a gyerekének, hogy a ku*va anyádat?
Az egyik barátnőm mesélte, hogy a barátja a múltkor nem érezte jól magát az iskolában, (16 éves egyébként) és szólt a tanárának, hogy mérjék meg a titkárságon a vérnyomását, és magas volt neki, aztán felhívta az anyját, hogy mennyi a vérnyomása, az anyja meg azt kiabálta a telefonba, hogy a kva anyádat!
Ez nem durva, ha egy anya ezt mondja a saját gyerekének, bármilyen más helyzetben is?
Én eddig c. családoknál, különösen egynél hallottam, akik kettővel felettünk laktak. Az a nőszemély a 12 éves lányának is simán k. anyázott, hogy csak a legenyhébbet említsem.
De nem kell ehhez c.-nak lenni, bármely más ember lehet ekkora állat.
Nem normális,de van hogy elszakad a cérna. Ne ítelkezz.
Persze ha ok nélkül mondja napi szinten az gáz.
Én még nem láttam olyan szülőt,magamat is beleértve aki sose vesztette el a türelmét.
Hát figyelj. Én ezt folyamatosan hallgattam. És nem C. Család volt, együtt laktunk nem az én anyámról van szó. Meg még cifrábbat is. Szét repesztem a csádat. Kcsög, hgyerek, megpofozlak meg egyéb szépségek. És még 16 éves sem volt a gyerek, hanem csak 6-12 éves.
Egyszerűen nem anyának való, ennyi.
Végülis..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!