Normális ha egy szülő ilyet mond a gyerekének?
Elsősorban kérj bocsánatot azért amiért kiakadt. Másodszor azért h azt mondtad utálod mert nem volt komoly ez a te részedről is ugyanúgy jogos.
Az amit neked vágott igen csúnya dolog.
De ezt nektek kell megbeszélni.
Letudod írni mit tettél?
"mondtam neki hogy gyűlölöm(de nem gondoltam komolyan csak haragudtam rá...). Erre ő meg mondta hogy már lassan ő is ott tart hogy utál engem. ... Azt mondta ők eredetileg egy gyereket terveztek csak becsúsztam másodiknak és anyám gyáva volt elvetetni pedig ő mondta neki és hogy megbánta hogy meggartottak. ... Egyeltalán mondhat ilyet?"
Te mondhatsz olyat, hogy gyűlölöd?...
"Anyám azt mondta hog nem gondolta komolyan"
Lehet, hogy tényleg nem, lehet, hogy ő is csak azért mondta, mert haragudott rád. Ha tőle elvárod, hogy legyen veled megértő, te is legyél az vele.
"Ha nem gondolta volna komolyan akkor már bocsánatot kért volna."
Te már bocsánatot kértél azért, hogy azt mondtad, gyűlölöd?
Utolsó!
Nem ez a balhé indítója. Azért vesztek össze, mert ellopott tőle 10 ezret.
Miért nem kértél tőle? Biztos adott volna. Hogy bízhatna meg benned ezek után? Ez neki legalább egy napi fizetése jó esetben 8 órát dolgozik érte te meg csak úgy elveszed?
Neked kellene bocsánatot kérned. Mellesleg ki tudja miket teszel még sutyiba.
Anyám tőlem anno a diákmelós pénzemet lopkodta, dugdosnom kellett a pénzem. Piara költötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!