Normális ha egy szülő ilyet mond a gyerekének?
Oké, a kérdező lopott, vagdalkozott, de azt azért akkor sem kellet volna mondania az apjának, hogy megbánta, hogy megtartották. Ez nagyon durva.
Amúgy ki az, aki kamasz korában semmi stiklit nem csinált?
Amúgy biztos nem komolyan mondta, mint ahogy te sem.
Stiklit biztos mindenki csinált,de szerintem kevesen loptak a szüleitől.
Anno mindenki fosott volna ilyet tenni, mert a fal adta volna a másikat.
Ma már ez a divat, hogy vissza ugatok.
Én is ezt mondtam volna h minek tartottam meg mert egy tolvaj.
Bocsanatot kernel tole, ha nem mondott volna ilen dolgokat.?
Miert vagy ugy kiakadva? Azon miert nem akadtal ki, hogy loptal? Ja bocs a te ertelmezesed szerint hamarabb eszrevette a penz hianyat, minthogy szolhattal volna.
Nekem ezekrol boven van tapasztalatom. Tizenevesek csak akkor lopnak ekkora penzeket, ha az drogra kell. A mekizeshez, piahoz stb. nem kell tizeseket elcsenni, es nem is lehet beloluk visszafizetni, egy draga ruhahoz, cipohoz nem kell ennyire nagyon hirtelen elvenni penzt es elutazni se nagyon szoktak ilyen hirtelen a tinik. Viszont az x ezer forintos fure/speedre/ekire gyorsan kellhet a love es sokan ugy gondoljak majd gyors vissza is teszik foleg, ha esetleg csencselnek vele. Aztan vagy visszateszik vagy nem.
Es akis drogos kolkoknek sokott ekkora onerzetuk is lenni, meg ilyen tamadoak is altalaban, ha lebuknak, hogy ok hu de gyulolik a szulot.
Csak hat kevesen esnek igy pofara, mint a kedves kerdezo, hogy apuka nem meghunyaszkodik es zokogva elvonul netan ad magatol meg melle egy huszast csak jaaaj szegeny gyermeke o ne gyulolje mar ennyire esne lopja meglegkozelebb, hanem kozli bar ne tartottak volna meg.
Amugy attol fuggetlenul miert is vettel el penzt az apadtol, bizonyara nem felhotlen a kapcsolatotok es nem ez az elso es egyetlen eset, amikor kiakadt rad. (Csak hat jobb is es valoszinu nem is veletlen, amiert nem irod le.)
De nyugi egyreszt barki mondhatna, akinek gyereke lett, hogy o becsuszott es utolag megbanta, vagy ha tervezett volt, akkor is utolag banja. Ennek ellenere nyilvan nem veletlen dontittek a gyerek megtartasa mellett. Es ha apad annyira nem akart volna es annyira banna teged, akkor reg elmegy es itthagyja anyadat a f.ba. ehhez kepest x eve akarhogy is de gondoskodik rolatok.
Nagyon csalodott lehet es elso felindulasaban akart o is ugyanannyira megbantani teged, mint amennyire te megbantottad ot. A te korodban persze az identitaskereses a termeszetes es ilyenkor hatalmas nagy rossz lehet egy ilyet arcba kapni, hogy becsuszott vagy...de idejeelgondolkodni azon milyen felnott szeretnel lenni es mikor akarsz felnoni es felelossegtelesen viselkedni.
Ez itt egy nagy lehetoseg. Persze ha jobb gyereknek lenni, akkor varj meg par evet es majd tisztazd akkor hogy itt pontosan mi es hogyan volt, csak addig akkor ne rinyalj es sajnaltasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!