Normális ha egy szülő ilyet mond a gyerekének?
45-46-tal értek egyet.
El nem hiszem, hogy egy mai fiatalnak nincs telefonja és nem tud telefonálni.
De megkérdezném: és mi történt volna, ha elhalasztjátok barátoddal azt a vásárlást? Mondjuk este kérsz pénzt apukádtól és másnap vásároltok?
De azt se értem, mikor és miből adtad volna meg, ha neked elfogyott?
Én pl. azon is fönnakadtam volna, hogy ha te érsz haza előbb és szólsz, hogy kivettél pénzt a pénztárcámból. Mert azért ez nem úgy működik, hogy kell neked és szólsz, hogy kivettél, hanem kérsz, én megkérdezem, mire kell neked, és eldöntöm, adok-e.
Valószínűleg igaz, amit apád mondott. Sok gyerek élete kezdődik így, ha becsúszik egy gyerek, akkor nincs szivük a szülőknek elvetetni és utána ezt soha nem bánják meg!
Ha ebben az országban csak tervezett gyerekek élnének, akkor pár millióan kevesebben lennénk.
Viszont egy éles helyzetben, amikor azt mondod apádnak, hogy gyűlölöd, egy ilyen aljas lopás után, belőle is kijött az, aminek nem kellett volna. Nem elég, hogy bocsánatot kértél. Mondd meg neki, hogy szereted, kérdezd meg, hogy tudod jóvátenni azt, amit tették, mert egy napig sírtál amiatt, amit mondott. Talán akkor ő is megérti, hogy túllőtt a célon. Beszéljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!