Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig van rendben a szájrapuszi?

Meddig van rendben a szájrapuszi?

Figyelt kérdés

A gyerekekkel szoktunk szájrapuszit adni egymásnak de pár nappal ezelőtt mikor apa hazaért, a nagyobbik lány (9 éves) kiszaladt hozzá a szokásos puszira viszont nem állt meg egynél. Egymás után több puszit is adott (alig elhúzva kettő között az ajkait) az apjának aki persze visszakozott hamar de a kislánytól ez akkor is furcsa volt.

Aggódnom kellene?

(29/N)

2023. okt. 9. 09:48
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
86%

Gyerekkel szájrapuszi,egyutt furdés,egymás előtt vetkőzés nekem kizárt lenne,sőt undorítónak tartom.

Lelkileg az ilyen szulő nem százas és a gyerekkel is gond lesz,még felnőttként is.Még az is necces,ha "szerelmemnek" hívja valaki a gyerekét,akkor is,ha elvált vagy özvegy az a szulő...

2023. okt. 10. 06:13
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

"Gyerekkel szájrapuszi,egyutt furdés"

Örülök, hogy ezt leírtad. Nekem baromi fura, mikor valaki elájul a szájrapuszitól, de apuka pöcse mellé beteszik a gyereket a kádba.

2023. okt. 10. 12:07
 43/50 anonim ***** válasza:
38%
A kérdező jól eltűnt. Hergelős kamunak szántad a kérdést?
2023. okt. 10. 12:16
 44/50 anonim ***** válasza:
71%
#42: csatlakozom. Nekem kisebb sokk volt még véletlenül is látni a szüleimet meztelenül gyerekkoromban. Egyáltalán nem vagyok híve a gyerek előtti pucérkodásnak.
2023. okt. 10. 17:46
 45/50 anonim ***** válasza:
35%
Apjuknak sose adtak szájrapuszit. A lányom kicsiként igen de sulikezdésre már ciki volt akkor vége lett. Fiam 9 éves ő nagyon bújós, egyszer-kétszer még előfordul de már nem nagyon mert ciki. Élvezd amíg van mert túl hamar felnőnek és ennek is vége lesz mint mindennek. Szard le hogy más mit gondol. Ez közted és a gyereked közt van és senkinek köze hozzá nincs!
2023. okt. 10. 19:18
 46/50 anonim ***** válasza:
29%

44.

Embere válogatja. Fogalmam sincs, hány éves lehettem, amikor megláttam a fater bozontosát (fiúgyerek) és akkor mi van?

Gyerekként azt a "vénembert", aki még 40 éves sem volt, ne tudd meg...

Semmi különös trauma, egyszerűen nincs jelentősége.

Anyám paraméterei viszont azóta is mérvadók, mint nőideál.

Igen, láttam anyámat, amikor ők még azt hitték, hogy nagyon kicsi vagyok, de én emlékszem dolgokra... Ezek nem traumatikus dolgok, az élet része.

Hatalmas szőrős nyílás a lába között? Borzasztó!

Normális férfi lettem, nem homokozó, barátnőim is nagyon elégedettek voltak mindig.

2023. okt. 10. 20:43
 47/50 anonim ***** válasza:
75%
Jó, ettől még nem szenvedtem visszafordíthatatlan károsodást, de nagyon furcsa volt.
2023. okt. 11. 16:41
 48/50 anonim ***** válasza:

Nem kell aggodni.

Minden kislány szerelmes az apjaba akár tudatlanul is,ha megkérezed biztosan és őszintén elutasitaná a feltetelezést.

Ahogy a fiuk is az anyjukba.

A fejlödés része aztán emullik. Ha nem akkor ödipusz komlexusnak hívják és szakember segitsege kell.

De az nem most van.

márc. 15. 00:32
 49/50 anonim ***** válasza:
Semeddig…
máj. 17. 12:50
 50/50 anonim ***** válasza:

Van ahol normális van ahol nem.

Ezt ti döntitekel,nem más akinek semmi köze hozzátok.

Az apa viszakozott tehát neki is szokatlan a dolog,a kiscsajjal "kell" beszélni hogy menyire is szereti az apját?

De probáldmeg nem vádlóan előadni,mert azzal csak eltaszitod magaddtól és kihez fog húzni?

Nem a tv macihoz!

máj. 17. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!