Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig van rendben a szájrapuszi?

Meddig van rendben a szájrapuszi?

Figyelt kérdés

A gyerekekkel szoktunk szájrapuszit adni egymásnak de pár nappal ezelőtt mikor apa hazaért, a nagyobbik lány (9 éves) kiszaladt hozzá a szokásos puszira viszont nem állt meg egynél. Egymás után több puszit is adott (alig elhúzva kettő között az ajkait) az apjának aki persze visszakozott hamar de a kislánytól ez akkor is furcsa volt.

Aggódnom kellene?

(29/N)

2023. okt. 9. 09:48
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
94%
Nálam szintén semeddig, gyerekeim soha nem csókolgattam szájon, csak a páromat.
2023. okt. 9. 15:21
 32/50 anonim ***** válasza:
95%

Kilenc évesen már elég nagy, hogy tudja, ez gáz. Akkor is, ha nálatok szokás.

Egyébként hülye szokás, semeddig nem normális. A lányod talán nem teljesen nőtte ki az ödipusz-komplexust, mert ti nem neveltétek meg.

2023. okt. 9. 15:27
 33/50 anonim ***** válasza:
94%

Eleve már pici korban sem láttam értelmét ennek. Miért? Miért nem elég arcon puszilgatni vagy kezet, homlokát? Na de 9évig?! Ennyi erővel mindenkit szájon puszil amikor üdvözli, arc helyett?

Nagyon de nagyon nehéz lesz ilyen korban normálisan elmagyarázni, hogy mostantól a szájrapuszit nem “szabad”, mert intim dolog és a szerelmesek csinálják… nem fogja érteni, hogy akkor eddig miért anyától meg apától kapta ha a szexualitás jele lesz ezentúl? Sajnálom, de Ezt nagyon elszúrtátok.. mégis miért húztátok ennyi éven keresztül, mi volt a terv?

2023. okt. 9. 16:36
 34/50 anonim válasza:
80%
Az főszabály kéne legyen, h pubertás idején már ne legyen szájra puszi, de ez a 9 éves kislány nagyon ártatlanul adta a papájának a puszit, tehát nem kell belőle nagy ügyet csinálni. Elmondhatod, h a felnlőttek adnak csak puszit szájra, mivel kezd már nagy lenni, ti is így szeressétek egymást. Azért ha az átszokás során még előfordul, h odacsúszik, nem kell nagy ügyet csinálni belőle. Lehet rajta nevetni, h "félrement igaz?"!(Egészségügyi szempontok alapján szokták javasolni, h a baktériumok átvitele a kisgyeremekekbe nem jó ötlet.)
2023. okt. 9. 17:22
 35/50 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem sem oke semmikor. Arcra puszi van
2023. okt. 9. 17:43
 36/50 anonim ***** válasza:
93%
A te apukáddal, vagy a saját apjával csókolózott? Nem világos a kérdésből. Végülis mindegy, mindenképp undorító.
2023. okt. 9. 18:39
 37/50 anonim ***** válasza:
36%

Lehet, hogy ez valami régi szokás, gyerekkoromban én is így szoktam meg. Faterról persze hamarabb leváltunk (fiútestvérek), hiszen ő sem volt híve a "meleg" dolgoknak, mi sem lettünk azok.

Anyám csókja viszont nekem máig nagyon kellemes emlék (nyilván csak szájra). Csak sajnos nem él már.

Igazából más nőknél is az a régi érzés köszön vissza és ez jó.

Aki ezt nem érti, úgysem tudja, miről beszélek.

2023. okt. 9. 19:51
 38/50 anonim ***** válasza:
83%
A szájrapuszi kisgyerek és felnőtt ember közt teljesen pedofil dolog, de felnőttek közt se normális: csókold szájon anyádat/apádat? Ez remélem nem csak nekem hangzik perverzen. A párunkat szoktuk megcsókolni bmeg.
2023. okt. 9. 21:34
 39/50 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem sem okes , nekem nagyon abszurd dolog a gyerek szajon puszilgatasa.

Egyszer mikor ott voltam egyik baratnomnel mert toluk indultunk bulizni (16-17 evesek voltunk akkor),buliba indulas elott kijott az apukaja jo bulit kivanni es elkoszonni baratnomtol,mindezt szajrapuszival. Namarmost ezen annyira meglepodtem hogy rakerdeztem baratnomnel,hogy ez mi volt,azt valaszolta hogy kiskora ota szokasuk…

2023. okt. 9. 21:39
 40/50 anonim ***** válasza:
86%
Amerikai filmben is láttam nemrég, 30 körüli kisfiú és 50-es mama. Valahol ez megszokott.
2023. okt. 9. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!