Meddig van rendben a szájrapuszi?
A gyerekekkel szoktunk szájrapuszit adni egymásnak de pár nappal ezelőtt mikor apa hazaért, a nagyobbik lány (9 éves) kiszaladt hozzá a szokásos puszira viszont nem állt meg egynél. Egymás után több puszit is adott (alig elhúzva kettő között az ajkait) az apjának aki persze visszakozott hamar de a kislánytól ez akkor is furcsa volt.
Aggódnom kellene?
(29/N)
Kilenc évesen már elég nagy, hogy tudja, ez gáz. Akkor is, ha nálatok szokás.
Egyébként hülye szokás, semeddig nem normális. A lányod talán nem teljesen nőtte ki az ödipusz-komplexust, mert ti nem neveltétek meg.
Eleve már pici korban sem láttam értelmét ennek. Miért? Miért nem elég arcon puszilgatni vagy kezet, homlokát? Na de 9évig?! Ennyi erővel mindenkit szájon puszil amikor üdvözli, arc helyett?
Nagyon de nagyon nehéz lesz ilyen korban normálisan elmagyarázni, hogy mostantól a szájrapuszit nem “szabad”, mert intim dolog és a szerelmesek csinálják… nem fogja érteni, hogy akkor eddig miért anyától meg apától kapta ha a szexualitás jele lesz ezentúl? Sajnálom, de Ezt nagyon elszúrtátok.. mégis miért húztátok ennyi éven keresztül, mi volt a terv?
Lehet, hogy ez valami régi szokás, gyerekkoromban én is így szoktam meg. Faterról persze hamarabb leváltunk (fiútestvérek), hiszen ő sem volt híve a "meleg" dolgoknak, mi sem lettünk azok.
Anyám csókja viszont nekem máig nagyon kellemes emlék (nyilván csak szájra). Csak sajnos nem él már.
Igazából más nőknél is az a régi érzés köszön vissza és ez jó.
Aki ezt nem érti, úgysem tudja, miről beszélek.
Szerintem sem okes , nekem nagyon abszurd dolog a gyerek szajon puszilgatasa.
Egyszer mikor ott voltam egyik baratnomnel mert toluk indultunk bulizni (16-17 evesek voltunk akkor),buliba indulas elott kijott az apukaja jo bulit kivanni es elkoszonni baratnomtol,mindezt szajrapuszival. Namarmost ezen annyira meglepodtem hogy rakerdeztem baratnomnel,hogy ez mi volt,azt valaszolta hogy kiskora ota szokasuk…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!