Meddig van rendben a szájrapuszi?
Figyelt kérdés
A gyerekekkel szoktunk szájrapuszit adni egymásnak de pár nappal ezelőtt mikor apa hazaért, a nagyobbik lány (9 éves) kiszaladt hozzá a szokásos puszira viszont nem állt meg egynél. Egymás után több puszit is adott (alig elhúzva kettő között az ajkait) az apjának aki persze visszakozott hamar de a kislánytól ez akkor is furcsa volt.
Aggódnom kellene?
(29/N)
2023. okt. 9. 09:48
11/50 anonim válasza:
Amik számukra rendben van, privát dolguk.
12/50 anonim válasza:
Semeddig. Beteges
Ahogy az is, hogy apának hívod a gyereked apját. Nem a te apád baszdki
13/50 anonim válasza:
Soha nincs rendben! Olvass már utána
15/50 anonim válasza:
Van, ahol szokás. De ott is csak kisgyermekkorban. Egy 9 éves már nem kisbaba.
Szerintem már nem kéne. Te is érzed, hogy fura, különben nem írtad volna ki, meg nem lett volna benned fura érzés.
16/50 anonim válasza:
Soha. Csak a párodnak.
Családtagoknak arcra, de nem gyakori.
17/50 anonim válasza:
Én még sose adtam szájrapuszit senkinek 28 évesen
19/50 anonim válasza:
Ezt az amerikai filmekből vettétek át? Kb. csak ott szokás ez. Emlékszem, kb. 5 éves lehettem, amikor egyszer én is szájra puszit akartam adni Anyukámnak, mert a TV-ben láttam, hogy a filmben így "puszilják" meg a gyereket. Ő akkor nagyon helyesen elmagyarázta nekem, hogy hiába láttam ezt a TV-ben, ez nagyon nem helyes.
20/50 anonim válasza:
Szerintem ebben nincsen ennyi. Magától is észre fogja venni hogy ez bizarr és nem kell attól félni hogy majd mindenkit szájon csókol. Van internet van minden, amitől tartasz az valójában nem következhet be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!