Exem 2 hetente hétvégén elviszi, és hozza a gyermeket (3.5 éves fiúgyermeket). Mikor hozza haza, mindig szájra puszilja elköszönéskor! Hányingerem van ettől. Mit tehetek?
Az exed másokkal is így csinálja? Pl. anyukájával is? Némelyeknél ez így szokás, még ha nekem is hányingerem van tőle. Persze barátokkal nem, csak ilyen szülő-gyerek viszonylatban láttam már szerencsére nem sok helyen.
Szerintem a gyereknek is taníthatod, hogy ezt ne hagyja, ezt nem való. Én még akár odáig is elmennék, hogy egyenesen undorítónak állítanám be. Nyálas leszel a másik gyerektől, embertől, fertőzést kapsz, ronda hólyag lesz a szádon stb. Persze nyilván az apukának is szólnék. Ha nem ért a szép szóból, akkor meg lehet mondani neki, hogy a gyerek és az ő viszonyáról mást is feltételezel, valami nem egészséges viszonyt és ha nem embereli meg magát, akkor tudod hová fordulj és nem fogsz rajta gondolkozni egy percet sem.
Dehogy zaklatás!
Valakiknél szokás, hogy a kisgyerekeket szájon puszilják. Nincs ebben semmi durva.
Egyébként meg könnyen megoldható, beszélj normálisan az exeddel, hogy ne tegye, mert talán ezért a kisfiú másokat is szájon akar puszilni. Annak meg ugye nem biztos, hogy mindenki örül.
De azért ilyen nagy tragédiát nem kell ebből csinálni, hogy zaklatás, meg feljelentés.
és igeeen!!! megvan !!! sikerült fogást találni az exen, hogy még jobban ellene hangold a gyereket ... gratulálok!
jelentsd fel pedofíliáért, tiltasd el a gyerektől, mit képzel ez a szemét!
(egyébként van család, akiknél ez természetes, a többségnél nem ... 12 évesen már nem fognak szájrapuszilkodni)
Jaj, hagyjuk már... Nem is olyan régen még gyereket csináltatok, most meg feljelentgetnéd meg jogi lépéseket tennél?
Akkor tettél volna lépéseket, amikor ...khm...
Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!