Párom nem kell fel amikor haza megyek hozzá. Én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan a munkám, hogy egyik héten kettőig dolgozom a másik héten pedig este tízig.
Az utóbbi esetben én ilyenkor a páromnál alszom, hogy ne kelljen éjszaka buszoznom.
A lényeg az, hogy mikor én fél tizenegy körül odaérek a páromhoz akkor ő nem kell fel és nem törődik velem. Nektek ez nem esne rosszul?
2014. febr. 7. 22:39
1/25 anonim válasza:
De. Nyilván hisztiznék egész éjjel!! Gondolom nem csak te dolgozol!!
2/25 anonim válasza:
Én sem kelnék fel. Mégis mit kéne csinálnia? Körülugrálni téged?
3/25 anonim válasza:
Miért kellene felkelnie? Gondolom, ő is dolgozik?
Feküdj len mellé, és aludj te is.
4/25 anonim válasza:
Gondolom ő megy reggel dolgozni.
5/25 anonim válasza:
Mégis miért kellene felkelni,mit kell veled törődni, mi vagy te valami ovis aki nem tudja ellátni magát?
7/25 anonim válasza:
Azért képes vagy hisztizni, mert aludni merészel? Jézusom, ne nevettess. Igen túl reagálod!
8/25 anonim válasza:
Te hánykor kelsz reggel miatta,és mennyit foglalkozol vele reggel?
9/25 A kérdező kommentje:
Nekem reggel mindig haza kell mennem anyámhoz mivel a párom csak azt engedi, hogy ilyenkor nála aludjam. Nem akar senkivel sem együtt élni. Szóval hajnalban együtt kelünk. Azért felkelhetne megkérdezni hogy vagyok, vagy mi újság.
2014. febr. 7. 22:56
10/25 anonim válasza:
Amikor így késő hazaérsz, nem az a vágyad hogy te is ágyba kerülj minél hamarabb? Lehet hogy azért nem kel (egy L-lel) fel, mert ott várja hogy hozzábújj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!