Vajon eljön már az idő?
Megőrülök. Azért írok nektek, mert írnom kell. Egy börtönben vagyok. S már várom a szabadulást. Sajnos így kell fogalmaznom. Olyan honvágyam van, hogy a falnak megyek. Már sokan tanácsoltak, javasoltak dolgokat, hogy kössem le magam, ismerkedjek, stb.
Külföldi munkán vagyok, ami számomra sajnos olyan mint egy börtön. Kedvesek az emberek, s ez tényleg szép és jó és tudom, hogy más ember örülne ennek, én meg mit hisztizek itt, de egyszerűen az érzéseimről nem tehetek. Egy hotelban dolgozom 7 napból 7-et, de ez még nem is baj, csak egyszerűen egyedül vagyok.
Nincsenek itt barátaim, mert a kollégáim románok és nem beszélnek németül, ráadásul agresszívak, stb.stb. Fúrják az embere és okoskodni próbálnak. Egyedül vagyok magyar, magyar nincs a közelben, magasban vagyok és itt a vendégek öregek, szóval nincs "bulis korosztályom" se, akik húznának. Ismerkedni nem tudok, nem tudok elutazni egy közeli helyre se, mert 3 óra szabadidőm van és mire odaérek, jöhetek is vissza, a buszjegy is nagyon drága, nekem meg minden centet haza kell adnom.
Otthon vár a családom, a párom, akit már régóta nem láttam. A szabadulásom ideje: 2014 április 10. Olyan messze látom már ezt az időt, hogy elképzelni nem tudom, hogy milyen. Megőrülök, totál depressziós vagyok, nincs itt semmi.
Megpróbáltam már mindent amit tudok (egy dolog van csak: kirándulni meg olvasni) de már ez se megy, már megőrülök. Kérlek írjatok nekem valami pár szót, illetve az érdekelne hogy ki volt ilyen helyzetben még? pl hajós dolgozók, stb.stb.?
Jól esne valaki rokonlélek...
köszi előre is....
hiányzik a családom, mindenkim...:(
s a legrosszabb az, hogy ingerült és már agresszív vagyok az interneten amikor beszélünk mert mindig mondják hogy meséljek valamit, de hát nem tudok, minden ugyanaz minden nap...nincs semmi, nincs életem....
Mi a kérdés? Mit vársz tőlünk?
Én örülnék a helyedben... Bocsi, de nem tudok azonosulni a problémáddal, mikor én itthon minimálbérből tengődöm, ugyanúgy nem tudok csinálni semmit, és azon dolgozom, hogy kijuthassak bárhova is...
Meg tudlak érteni. De a kérdésem az hogy miért kell ott dolgozz? Vagy kötelezte valaki? Önszántadból mentél ki? Miért nem mész egyszerűen haza és szakítod meg az egész ottdolgozást?
Írhatsz priviben is, nem bánom azt sem :)
(szívesen meghallgatom más problémád is:) )
Neked és minden hasonló helyzetben lévőnek üzenem, hogy minden ember legalapvetőbb természetének velejárója, a helytől és időtől független tiszta boldogság állandó tapasztalata. Egyre többen vannak akik élik ennek az igazságát, míg másoknak esetleg meg kell emésztenie az itt írottakat.
Ennek az állapotnak az elérése egy egyszerű és természetes fejlődési folyamat mentén bontakoztatható ki, mely a Transzcendentális Meditáció gyakorlásával elérhető.
Az általános kedélyállapot javulása mellett növekszik az ember békéje, javul az állóképessége, teljesítőképessége, fizikai és szellemi vonatkozásban is elősegíti, hogy bárki nagyobb eredményeket érjen el.
A technika gyakorlása alaposabb, mélyebb pihenést biztosít a szervezet számára, mint az alvás.
A Transzcendentális Meditáció egyszerű, természetes és erőfeszítés mentes, többek között ezért van az, hogy a világon bármely korosztályból meglehetősen sok gyakorlójával találkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!