Ugye azzal nincs gond, ha nem adok haza pénzt?
Figyelt kérdés
Vőlegényemmel lakok együtt az ő szüleinél. Amikor hozzájuk költöztem mondták, hogy nem kell semmit sem fizetnem a náluk lakásért.
A saját kiadásaimat fedezem diákmunkából, meg a vőlegényemmel ide-oda elmegyünk.
Ugye nem gond, hogy nem adok be nekik a családi kasszájukba? A vőlegényem dolgozik és az ő fizetése 100 %-ig oda megy.
2014. jan. 18. 13:41
1/21 anonim válasza:
Egy jóizű falat kaját nem bírnék enni igy, ahogy te leirtad a helyedben.
2/21 anonim válasza:
Sose értettem mindek kell összeköltözni, ha még saját jövedelme sincs az embernek? Pláne a szülőkhöz..
3/21 anonim válasza:
Azért havi egy bevásárlást minimum fizetned kellene, nekem sem lenne képem így ott lenni.
4/21 anonim válasza:
Nem értem miért tőlünk kérdezed. Honnan tudjuk, hogy baj vagy nem baj?
5/21 A kérdező kommentje:
A barátomtól másfél órányira kaptam csak kollégiumi férőhelyet, albérletre meg nincs pénzem tanulás mellett, mert nem tudok teljes munkaidőben dolgozni.
2014. jan. 18. 13:46
6/21 anonim válasza:
Haza? Mármint a szüleidnek vagy a barátod szüleinek?
7/21 A kérdező kommentje:
A barátom szüleinek.
2014. jan. 18. 13:48
8/21 anonim válasza:
Háát, ha te így jól éred magad, hogy eltartanak akkor hajrá. De minek odaköltözni, ha nincs saját jövedelmed és tanulsz?
9/21 anonim válasza:
szerintem értelmetlen így összeköltözni... pláne eljegyezni egymást.
egyébként ha így állapodtatok meg, akkor nyilván nem baj, főleg, hogy a barátod vagy vőlegényed egész fizetését hazaadja. bár azt is hülyeségnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!