Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire figyeljunk? Jovo heten...

Mire figyeljunk? Jovo heten megyunk haza angliabol kocsival.2000 km az ut. A vedono szerint semmi gond, csak sokszor alljunk meg utkozben.22+2 hetes vagyok most.23+2 leszek ha indulunk. Tanacsokat szeretnenk amivel biztos nem lesz semmi gond az uton!

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi 1000 km-re lakunk, én mindegyik terhességem alat voltam otthon, és repültem is.

Szerintem amire figyelj, hogy tudjad valamivel felpocolni a lábadat. elöl üljél, én kabátokat raktam mindig a lábam alá, vagy valami kistását. én nem vizesedtem, és nem is dagadtam soha sem, de az autóúton azért igen.

legyen nálad kálcium és sokat igyál, nem baj ha sokat pisiltek.

2000km-t mondjuk még nem terhesen sem tuti, hogy leülném.

2013. márc. 9. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
5 hónapos terhesen mi úgy mentünk, hogy megaludtunk félúton. Én kértem, hogy két részletben utazzunk, ma is így tennék.
2013. márc. 9. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi is készülünk haza Németországból autóval kb 30 hetesen. Engem is érdekelnének a jó tanácsok.
2013. márc. 9. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Szendvicseket előre csomagolj,jól fög jönni.Ahogy a viz is.Mi 2400km-et szoktunk utazni és a legfőbb tanácsom,hogy sűrűn álljatok meg sétálni egyet,hogy a vérkeringésed jól működjön.Mindenképpen ajánlom a két részletben való utat,tehát éjjel álljatok meg valami motelnél és ne a kocsiban aludjatok,mert terhesen elég kellemetlen,elzsibbadsz,nem alszod ki magad rendesen.Természetesen figyeld a táblákat mikor lesz a legközelebbi wc,mert autópályánál nem igazán tudsz pisilni:)

Egyelőre ennyi jutott eszembe.Jó utat!

2013. márc. 9. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is utaztam terhesen hosszú autóuton, egyszer 3200 km-t (oda, majd 4 hét múlva vissza), egyszer 2400 km-t (oda, majd 3 hét múlva vissza). Arra figyelj, hogy minél gyakrabban álljatok meg picit mozogni, pisilni. Amennyi időre jól esik, de minél többször! Jó utazást!
2013. márc. 10. 00:20
 6/6 anonim ***** válasza:
mi Párizst jártuk meg a férjemmel két nap alatt kocsival. sokszor volt a szélvédőnél kinyújtva a lábam, vagy hátra döntöttem az ülést. Kétóránként álltunk meg. Nem lesz semmi gond!
2013. márc. 10. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!