Kinek mi köze van hozzá, hogy én kit hozok haza?
A környéken egyesek megszólnak, hogy mindig más nőket hozok a SAJÁT házamba. Hogyha megtehetem akkor miért ne? Egyszer volt feleségem, többet sose lesz. Nem jó ez a házas élet. Inkább ezeket az egyéjszakás dolgokat szeretem és amúgy is nehezen tudok megmaradni sokáig 1 nő mellett, nekem kell a változatosság és nem megcsalással akarom intézni. Majd ha komoly kapcsolatot szeretnék akkor befejezem. Szokták mondani, hogy milyen szar apja vagyok a gyerekemnek meg hogy szép példát mutatok neki. Ennek mi köze van az apasághoz? Nyilván amikor nálam van a gyerek nem hozok ide senkit, nem hagyok semmilyen nyomot, de amikor nincs itt akkor bármikor megtehetem. Miért unalmas ennyire az életük, hogy máséval kell foglalkozni?
27F
Nem baj fiam, ha hazahozod, csak ne sikitson egesz ejszaka az a maca
udv.
Mari neni
Az emberek nehezen viselik el, ha egy társuk ellentmond a normáknak, ha kicsivel is más cél lebeg a szemei előtt, ha eltérő életmódot akar folytatni, mint ők. Ilyen a természetünk, ösztönösen furcsállni kezdjük valamit, ami nem hasonlít a megszokottra. A te esetedben ráadásul erkölcstelenséggel is vádolható vagy, mert milyen dolog már, hogy egy apuka az "ösztönei" után megy ahelyett, hogy a nagycsaládos életre ösztökélné a gyerekét.
Szerintem semmi baj a leírtakkal - feltéve, hogy minden prédáddal egyenesen tudatod, mi is a szándékod velük. Párkapcsolattal áltatni másokat tényleg megszólásra okot adó dolog lenne, de nem hinném, hogy a te hátteredben ez áll. Nem könnyű, de szarni kell a rosszmájúakra. A legközelebbi illetéktelennek mondd, hogy ne irigykedjen, és ennyi. Nem érdemes bosszankodni miattuk.
az emberek ilyenek, kár ezen felhúzni magad. amit csinálsz, sztem még az is észreveszi, aki nem akarja. óhatatlanul elindul a pletyka. mind1, ne törődj vele. ha nem benned találnak kivetnivalót, majd találnak másban, és akkor ő lesz a téma.
amúgy kisvárosban laksz, megyeszékhelyen vagy Bp-en? mert ugye tudvalevő, h a falusias helyeken jobban szeretik kibeszélni az ilyesmit, mint Pesten, ahol jóformán a szomszédaid nevét sem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!