Exem 2 hetente hétvégén elviszi, és hozza a gyermeket
(3.5 éves fiúgyermeket). Mikor hozza haza, mindig szájra
puszilja elköszönéskor! Hányingerem van ettől. Mit
tehetek?
A húgom kislánya 8 éves. Kb 6 éves koráig mindenkit szájra puszilt, pedig szerintem nem látott tőlünk ilyet.
Valahogy úgy fordította mindig a kis fejét, hogy szinte elkerülhetetlen volt, már előre csücsörített és már csattant is a "csók".
Most már ad szépen kétoldalra puszit, de sokáig nem tudott, vagy nem akart.
Na most akkor én meg leszbikus lennék? Vagy a kislány? Ez nevetséges.
2015. jan. 28. 09:03
Ès Kovi or mi van ha kìgyók közè vitte? Ha esetleg megismernèd szerencsètlen állatokat a sztereotìpiák hülye ismètelgetès helyett, akkor tudnád hogy nem mániákus gyilkosok. A boa c. amúgy max 3m de ne zavarjon.
2015. jan. 28. 09:04
13/26 A kérdező kommentje:
Már értem miért tart itt Magyarország ahol tart... Nektek minden abnormális dolog, normális.... Az anya, aki félti a gyermekét (joggal) egy tesztoszteronkupactól, és már szembetűnő változásokat tapasztal az idióta elköszönési szokástól, az már gáz, és arról már beszélni kell!
Az az illető az apja aki régen a párod volt. Nem hiszem hogy egy szájra puszi miatt kellene féltened tőle. Ha rosszul bánna vele a gyerek félne tőle.
2015. jan. 28. 09:15
Szerintem semmit nem tehetsz. Én nem tartom jónak a szájrapuszit szülő-gyerek között, de nálunk is van az oviba egy kislány, akivel is puszizkodnak a szülei. Így az én kislányom is így akar. Néha úgyis sikerül, mert direkt az arca helyett a száját nyomja oda. Mondta a másik kislány anyukája, hogy szóltak a kislánynak, hogy az oviba senkit ne pusziljon szájon, mert ez nem minden családban szokás. Tuti körberöhögnek, ha ezért feljelented. Ez mitől zaklatás? Az hogy te nem tartod normális dolognak, egy dolog, mondom én se preferálom a dolgot, de a saját környezetembe látom, hogy van család ahol ez a szokás. Ha most azzal, hogy a kislányokkal nem barátkozik, arra akarsz utalni, hogy a nemi identitásával gond lehet később, szerintem nem. Ez nem ezen múlik. A kisfiúkat azért puszilná szájon, mert ezt tapasztalja otthon, mint nálunk az ovistárs kislány. Én is elváltam, és jó tanácsként mondom. Próbálj meg minden sértettséget, gyűlöletet félretenni és egy normális kapcsolatot kialakítani az apukával. Ez a gyerek érdeke. Nálunk is nagyon melós volt, de most olyan szintre jutottunk, hogy minden gyereket érintő kérdést normálisan meg tudunk beszélni és együtt tudunk működni.
2015. jan. 28. 09:26
Férjem családjában is a szülő gyermek között normális a szájra puszi .ha bajod van vele akkor ird le a többit is mert ez nem indok...
2015. jan. 28. 09:33
Ne viccelj már! Nincs ebben semmi gyomorforgató. Az én fiam apukája is szájon puszilta a 4 éves fiát. Idővel majd leszokik róla, sőt amikor a kisfiú 6-8 éves lesz, majd jön a szokásos szövege
"jaj, ne pusziljatok már!"
Én megértem, hogy viharosan elváltál, de ahelyett, hogy örülnél annak, hogy a fiad akinek semmi köze a ti rossz házasságotokhoz a válás után jó kapcsolatot ápol az apjával, te inkább zaklatással feljelentenéd??? Ne akard, hogy a fiad sok évre rá meggyűlöljön az ostobaságod miatt.
Hát most elgondolkozom, hogy biztos lelki problémáim vannak, mert gyerekként nagyon nagyon sokáig mindenkit szájon pusziltam. Mindig mindenki mondta, hogy ezt nem szabad, mégis magamtól hagytam abba, nem ráhatásra.
Menj csak jelentsd fel apukát, de szólj, hogy mikor és hol leszel, mert kíváncsi leszek a rendőrök vagy a gyámügy fejére :D
Jézus isten....mekkora idióta vagy. Menj és jelentsd föl, majd jól kiröhögnek, aztán apuka beperelhet rágalmazásért. Nekem is van egy 7 és egy 11 éves gyerekem. Igen nálunk is az a szokás, hogy szájrapuszival köszönünk.
2015. jan. 28. 09:43
A kérdező kommentje:
Már értem miért tart itt Magyarország ahol tart..
Magyarország nem azért tart ott ahol tart, mert a gyerekek kiskorukban szájra puszit kapnak. HA ez lenne az oka, akkor Anglia túltenne rajtunk, ugyanis itt még a 16 évesek is szájra puszit adnak a szülőknek, nagyszülőknek.
Te annyira gyűlölőd a az exedet , hogy mindegy mit csinál vagy mond, csak legyen ürügy megtaposni.
Nem lenne egyszerűbb megmondani az apukának, hogy téged ez zavar? Vagy a kisfiadnak? Inkább totál idiótát csinálsz magadból.
2015. jan. 28. 09:43
Kapcsolódó kérdések: