Exem 2 hetente hétvégén elviszi, és hozza a gyermeket (3.5 éves fiúgyermeket). Mikor hozza haza, mindig szájra puszilja elköszönéskor! Hányingerem van ettől. Mit tehetek?
khm
talán akkor régen meg kellet volna gondolni kinek szülsz gyereket nem ????
am meg nincs benne semmi sem
engem is szájon puszilnak a gyerekeim ! és ???
ők találták ki ezt, mert én is szájra puszit adtam az apjuknak :-)
lemásolták ennyi !
ha a gyerek szeret az APJÁVAL lenni és szívesen megy hozzá akkor az a lehető legrosszabb h ellene akarod hangolni a gyereket !
mi van ha ez a törekvésed ellened fordul ?
és pl az apa jelent fel téged a láthatás korlátozása miatt ?
esetleg gondol egyet és elperli a gyereket tőled ?
De sok szerencsés ember írogat és minősít úgy egy édesanyát itt, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mennyit tud változni egy férj, és 180 fokos fordulatot venni. Nem tudjuk a részleteket, nyilván nem azért kér segítséget a kérdező, mert azt látja, mekkora a szeretet a gyerek és apa között, hanem mert olyat tapasztal, ami szerinte nincs rendben. Mi innen a monitor elől nem tudjuk megitélni, hogy az a szájrapuszi csak egy "hülye" szokás, vagy kiszúrás veled. Ha nagyon zavar, és többet érzel benne, akkor fenyítsd be apukát, hogy jelzed a gyámügynél, hogy olyat csinál apuka, ami neked nem tetszetős. Aztán majd mondanak talán valami okosat.
Egyébként én is több apukánál láttam, hogy szájrapuszit ad imádott gyerekének, és szó sem volt pedofíliáról vagy bármiről. A puszta szeretet megnyilvánulása volt ez. Mellékesen megjegyzem, én magam falramásznék ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!