Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Exem 2 hetente hétvégén...

Exem 2 hetente hétvégén elviszi, és hozza a gyermeket (3.5 éves fiúgyermeket). Mikor hozza haza, mindig szájra puszilja elköszönéskor! Hányingerem van ettől. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
A kisfiam már a hasonló korú fiúkat is szájon akarja puszilni és engem is sokszor, és a lányokkal nagyon nem akar barátkozni. A hülye apja miatt van ez? Ez ugye zaklatás, és feljelenthetem? Nem normális dolognak tartom, hogy egy felnőtt férfi, még ha az édesapja is, de szájra puszilja... Liftezik ettől a gyomrom, és jogi lépéseket szeretnék tenni!

2015. jan. 28. 08:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%

khm

talán akkor régen meg kellet volna gondolni kinek szülsz gyereket nem ????

am meg nincs benne semmi sem

engem is szájon puszilnak a gyerekeim ! és ???

ők találták ki ezt, mert én is szájra puszit adtam az apjuknak :-)

lemásolták ennyi !

ha a gyerek szeret az APJÁVAL lenni és szívesen megy hozzá akkor az a lehető legrosszabb h ellene akarod hangolni a gyereket !

mi van ha ez a törekvésed ellened fordul ?

és pl az apa jelent fel téged a láthatás korlátozása miatt ?

esetleg gondol egyet és elperli a gyereket tőled ?

2015. jan. 28. 10:06
 22/26 anonim ***** válasza:
Miért nem magyarázod el a kisfiadnak, hogy nem puszilunk szájon senkit, ha ez zavar téged? Ugyanígy beszéld meg az apjával is, hogy ne tegye. Oké, hogy ez mindenhol nem szokás, de azért nem is pedofília. Az én lányaim is szájra szoktak nekünk puszit adni, úgy kellett megtanítanom nekik, hogy másokkal ne tegyék, és köztünk is elég arcra, vagy máshova. Én csak azért jogi lépéseket nem tennék a helyedben, mert az bagatel ügy, vagy inkább nem is ügy, de semmiképpen nem zaklatás. Ha más jellegű problémás is vannak az apával, azt is ott kellene kezdeni, hogy vele beszéled meg, nem rögtön feljelentéssel fenyegetni.
2015. jan. 28. 10:20
 23/26 anonim ***** válasza:
86%
Szegény gyereket nem a szájra puszitól,meg a kigyoktól kéne félteni hanem tőled!Azt hiszed ha te utálod az exet akkor a gyerek is fogja?Menj jelentsd fel,csinálj magadból hülyét.Örülj neki foglalkozik a gyerekével,látogatja viszi stb,amit egy apának kell.Néha nagyon nem ártana nőket sem gatyába rázni,elkövetnek minden szemétséget csak azért mert megutálta.Tudod mit jelent a zaklatás?Ha még mozgatod az agynak nevezett tekervényeid rossz irányba,egy életre tönkre teheted csak azért hogy alá vághass,Szégyelld magad,nem csak az exel szúrnál ám ki a gyerekkel is.Hogy nézel a szemébe?
2015. jan. 28. 11:19
 24/26 anonim ***** válasza:
17%

De sok szerencsés ember írogat és minősít úgy egy édesanyát itt, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mennyit tud változni egy férj, és 180 fokos fordulatot venni. Nem tudjuk a részleteket, nyilván nem azért kér segítséget a kérdező, mert azt látja, mekkora a szeretet a gyerek és apa között, hanem mert olyat tapasztal, ami szerinte nincs rendben. Mi innen a monitor elől nem tudjuk megitélni, hogy az a szájrapuszi csak egy "hülye" szokás, vagy kiszúrás veled. Ha nagyon zavar, és többet érzel benne, akkor fenyítsd be apukát, hogy jelzed a gyámügynél, hogy olyat csinál apuka, ami neked nem tetszetős. Aztán majd mondanak talán valami okosat.

Egyébként én is több apukánál láttam, hogy szájrapuszit ad imádott gyerekének, és szó sem volt pedofíliáról vagy bármiről. A puszta szeretet megnyilvánulása volt ez. Mellékesen megjegyzem, én magam falramásznék ettől.

2015. febr. 16. 00:21
 25/26 anonim ***** válasza:
Manapság divat mindenből hisztit csínálni. Van egy ismerősöm, aki a gyerekeit szájon csókolja, de ez nem beteges perverz viselkedés, hanem náluk ez a szokás.
2016. júl. 9. 20:16
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Ez még a Kádár-Brezsnyev formációban volt divat, ma már inkább arra enged következtetni, hogy a kedves apuka, könnyen lehet hogy homokos és pedofil. Én sem tűrném, ha az exnejem szájon puszilná a gyerekeimet. Ez nem normális dolog, ezt csak a szerelmespárok szokták.
2016. dec. 20. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!