Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az édesanyám egyfolytában...

Az édesanyám egyfolytában azzal cseszeget mikor lesz már unokája, pedig még csak 28 vagyok. Mit kezdjek ezzel a helyzettel? 28/F

Figyelt kérdés

2023. okt. 5. 19:20
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
91%
40-es: Tudsz szöveget értelmezni? Többször leírtam, hogy nem ítélem el a tudatos gyermektelenséget, én is az vagyok, a szülőknek SEMMI KÖZÜK a gyerekeik magánéletéhez, meg ahhoz, mikor, hány gyereket csináljanak. Valószínűleg azt értetted félre, hogy leírtam, hogy biológiai szempontból valóban jobb fiatalabb korban gyereket csinálni-szülni, de leírtam, hogy nem ítélem el azt se, ha valaki nagyon fiatalon vagy nagyon későn lesz anya. De a biológiát nem célszerű megerőszakolni. Mi ezen az ítélkezés? Ez csupán biológiai törvényszerűség. Az pedig a magánvéleményem, hogy nem tetszik sok mai társadalmi folyamat, jelenség. Mint ahogy pl. a muszlimok családi élete se tetszik, az is a szólásszabadság része, ha ezt leírom. Emberek vagyunk, olyan nincs, hogy valakinek minden tetsszen. Nekünk csupán eltérő az értékrendünk, életfelfogásunk, nem kell ezt mellre szívni. Ne járj kommentelni, ha nem bírod a más véleményt és a kritikát.
2023. okt. 9. 17:20
 42/45 anonim ***** válasza:
15%

Gondolom jó anyagi helyzetben lehettek mindketten, te is meg anyukád is, ezért is beszél így. Mert mikor egyik hónapról a másikra él a felnőtt gyerek albérletben, akkor nem szoktak így beszélni a szülők.

Mondd azt neki, hogy még nem találtad meg a megfelelő partnert. Ne azt mondd, hogy még élni, szórakozni akarsz, mery akkor meg azzal fog cseszegetni, hogy hogy lehet ilyen felfogásod.

Kérd meg, hogy segítsen párt találni, ha tud pl. a munkahelyén vagy akárhol egy hozzád illő lányról, mutassa be neked. Nem vesztesz vele semmit, ha megismerkedsz valakivel. Ha nem jöttök be egymásnak, sebaj, csak több tapasztalatot szerzel a randizásban. Anyukádat meg ezzel nem bántod meg, sőt, örülni fog, hogy segíthet.

2023. okt. 9. 21:40
 43/45 anonim ***** válasza:
84%

42-es: Szerintem rossz tanácsot adsz. Nem kifogásokat célszerű ilyenkor gyártani, hanem nyíltan meg kell mondani, hogy anya, felnőttem, az én magánügyem, hogy mikor és mennyit, akár egyet se.

A párkeresésbe meg nem szabad bevonni, egy ilyen eleve erőszakos, uralomra vágyó szülő vérszemet kapna erre. Mindenféle nőt próbálna ráerőltetni a fiára. Az ilyen szülőkkel inkább a távolságot érdemes növelni, kevés dologba beavatni és lehetőleg nem lakni vele együtt.

2023. okt. 9. 21:47
 44/45 anonim ***** válasza:
79%

"Kérd meg, hogy segítsen párt találni"

A létező legrosszabb tanács, amit el tudok képzelni.

2023. okt. 10. 09:57
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

"Mit kezdjek ezzel a helyzettel?"

Ne kezdjél vele semmit.

Éld az életed.

2023. okt. 12. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!